Delfi Ieva patikino, kad kasmet Kalėdas sutinka itin kūrybingai ir dekoracijoms daug pinigų neišleidžia, nors namai tiek iš išorės, tiek viduje spindi.

„Šiemet dekoracijomis pasikeitėme su drauge – šiemet mano kalėdiniai žaisliukai puošia jos namus ir atvirkščiai. Tad kainavo tikrai minimalią pinigų sumą, nepirkome nieko naujo. Eglutę atšviežinome padabinę ją dirbtiniu sniegeliu, – pasakojo influencerė. – Na, o namo papuošimas lemputėmis atsiėjo kiek brangiau – tam išleidome 3500 dolerių.“

Vaizdo įrašą iš Ievos kalėdiškai papuoštų namų, darytą su drono pagalba, galite matyti čia:

Dar pernai Ieva pasakojo, kad vidutiniškai kiekvienas amerikietis Kalėdų dekoracijoms išleidžia 60 dolerių.

Pasak Ievos, svarbiausia dekoruojant namus didžiausios metų šventėms – išradingumas, kūrybiškumas ir drąsa išbandyti kažką naujo.

„Aš puošybai daug neišleidau – kaip jau minėjau, eilę dekoracijų pasigaminau pati, kai ką turėjau pasilikusi iš anksčiau. Pavyzdžiui, eglutes perku pačias paprasčiausias, tačiau nupurškiu jas dirbtiniu sniegu, padabinu iš siūlų pagamintais burbuliukais. Žaisliukus irgi perku pigius – juos aptraukiu blizgia medžiaga. Atrodo įspūdingai“, – idėjomis prieš metus dalijosi Instagrame daugiau nei 75 tūkstančius sekėjų turinti moteris.

Filmuose matomi įspūdingai išpuošti namai, Ievos teigimu, yra visiška realybė – JAV gyvenantys žmonės ne tik skiria ypatingą dėmesį dekoracijoms, bet ir konkuruoja su šalia gyvenančiais.

„Amerikiečiams Kalėdos ir Helovinas yra pačios didžiausios šventės – jie negaili jų pasiruošimui nei laiko, nei pastangų, nei pinigų. Neretai kaimynai konkuruoja vieni su kitais – kas geriau, išskirtiniau papuoš savo namus. Smagu važiuoti vakare ir stebėti, kaip viskas aplink žiba, blizga“, – šyptelėjo buvusi „Olialia“ mergaitė Ieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)