Lapkričio mėnesį pastebėta, kad iš LRT eterio dingo savaitgalio laidos, skirtos šeimai, vedėjas V. Baumila. Jį nuspręsta pakeisti aktoriumi Leonardu Pobedonoscevu. Ne vienam žiūrovui kilo klausimas – kodėl?

Nors užkulisiuose pasirodė ne viena intriguojanti teorija, pasirodo, viskas daug paprasčiau. Pasak LRT, žinomas atlikėjas pažeidė sutarties sąlygas, todėl turėjo atsisveikinti su laidos vedėjo statusu.

„Prie laidos „Svajoja vaikai“ komandos prisijungė naujas vedėjas Leonardas Pobedonoscevas, turintis didelę laidų vedėjo patirtį. Šis pokytis įvyko, nes prieš tai buvęs vedėjas Vaidas Baumila pažeidė LRT ir prodiuserinės kampanijos sutarties punktą, kuriame numatyta, kad vedėjas negali dalyvauti kitų televizijų projektuose apie tai iš anksto neinformavęs ir negavęs LRT leidimo“, – Delfi situaciją komentavo atstovė ryšiams su visuomene.

Ne retas V. Baumilos gerbėjas žino, kad atlikėjas netrukus pasirodys kitos televizijos eteryje. Dainininkas tapo naujo projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ mokytoju. Kitas profesionalų kėdes užims taip pat puikiai žinomi žmonės: Ieva Prudnikovaitė, grupės „69 danguje“ narės Karina Krysko, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Goda Alijeva bei Benas Aleksandravičius iš grupės „ba.“

„Tai yra visiškai jo laikas, jis nepalieka abejingų, be to, yra labai universalus žanro prasme. Tegu tai bus mūsų dovana visiems jo fanams“, – atskleidžiant LNK projekto mokytojus apie V. Baumilą kalbėjo Gediminas Jaunius.

Delfi dėl šių pokyčių eteryje susisiekė ir su pačiu V. Baumila. Tiesa, pašnekovas nuo plačių komentarų susilaikė ir patarė geriau šia tema kalbėti su pačiais laidos „Svajoja vaikai“ prodiuseriais, o ne su LRT, su kuria, kaip teigė jis, jokio kontakto neturėjęs.

Susisiekus su viena iš laidos kūrėjų, prodiusere Laura Žalimiene, ši pakartojo tai, ką teigė LRT.

„Manau, LRT jums viską puikiai pakomentavo, o plačiau apie sutartį diskutuoti negalime“, – antrino ji.

L. Žalimienė negailėjo gražių žodžių buvusiam vedėjui. V. Baumila, pasak pašnekovės, per šį laiką tapo puikiu vaikų draugu, demonstravo profesionalumą ir pateisino lūkesčius. Prodiuserės teigimu, tokiomis pat savybėmis pasižymi ir naujasis vedėjas L. Pobedonoscevas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)