Šiltuose kadruose pozuoja K. Krysko ir jos sūnus Majus. Kalėdų atributika puoštose nuotraukose nesunku pastebėti šiltą mamos ir sūnaus ryšį.

„Prieš kelias dienas su Majuku turėjome labai jaukią, greitą šventinę fotosesiją! O šiandien jau mėgaujamės rezultatu, naujomis nuotraukomis mūsų naujai fotoknygai!“ – džiaugsmo neslėpė atlikėja.

Šventiška dvasia alsuojančiomis profesionaliomis nuotraukomis K. Krysko pasidalijo ne tik su Delfi, bet ir savo socialiniuose tinkluose. Ten šou verslo atstovė sulaukė gražių internautų žodžių.

„Kaip jaukiai“, „Už tokį apkabinimą verta gyventi“, „Kokie jūs gražūs“, „Nuostabu“, – tokie ir panašūs komentarai papuošė mamos ir sūnaus nuotraukas.

Kiek anksčiau apie Kalėdų laikotarpį pasakojusi Karina patikino, kad ji yra praktiškas žmogus. Į klausimą, kaip renka dovanas, ar ilgai jų ieško, ji atsakė paprastai: „Galima gi tiesiog susitarti. Pasakyti, ko nori“.

Šilta K. Krysko ir jos sūnaus fotosesija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)