Artėjant Kalėdoms „L'Officiel Lithuania“ parengė staigmeną ir jau šiandien šventiniame vakare pristatys naujausią gruodžio ir sausio numerį – tokį, kokio dar niekada nebuvo, rašoma pranešime spaudai. Prie šventiška nuotaika, elegancija ir džiugesiu alsuojančio numerio rengimo pirmą kartą prisidėjo kviestinis žurnalo redaktorius, kuriuo tapo neseniai naują kolekciją pristatęs dizaineris Juozas Statkevičius.

„Kviesti dizainerį tapti šventinio žurnalo numerio redaktoriumi nėra neįprasta, bet man tai – pirmas kartas. Tai tapo tikru iššūkiu dar ir dėl to, kad darbai prasidėjo vos pabaigus kurti kostiumus Gintaro Varno spektakliui „Puikus naujas pasaulis“, o kolekcijos pasirengimo darbai buvo tik įpusėję, tad, tiesą sakant, ir džiaugiausi, ir keikiausi. „L’Officiel Lithuania“ komanda – nuostabi, ir ta abipusė simpatija davė puikų rezultatą. Taip smagu ir gera: sėdėjome prie didelio stalo, plepėjome, galvojome, šventėme ir mano gimtadienį, ir jau artėjančias Kalėdas. Malonumas!“, – nauja patirtimi džiaugėsi Juozas Statkevičius.

Išties ypatingu tapęs „L’Officiel Lithuania“ gruodžio ir sausio numeris tradiciškai skirtas netrukus sublizgėsiančioms šventėms. Tačiau jo puslapiuose glūdi ir kita tema, kuri paliečia kiekvieną mūsų.

„Pagrindinė šio numerio idėja artėjant 2022-iesiems – sena ir nauja. Čia tiktų pasakymai, kad be praeities nėra ateities ar kad nauja – tai, kas pamiršta sena. Esu tikras, rasite, ką paskaityti, įdėmiai panagrinėti senieji amatai, didieji madų namai, antikvarinė ir naujai atrasta juvelyrika – visa tai patenkins didžiausią smalsuolį. Norėjome dar kilstelėti kartelę, kad šis „L’Officiel Lithuania“ numeris būtų puikus, nes žodžio „gražus“ mums buvo per maža“, – apie šventinio numerio idėją ir tai, ką rasite jame, pasakoja J. Statkevičius.

Šventinį gruodžio ir sausio „L’Officiel Lithuania“ numerį drąsiai galime vadinti kolekciniu. Jis ne tik supažindins su didžiosiomis mados legendomis – nuo garsiai tariamų iki pamirštų vardų, bet ir pakvies žvilgtelėti į slaptus mados pasaulio užkulisius bei nukels į amžinąją mados sostinę Paryžių. Duoklė mados istorijai, duoklė prancūziškai dvasiai ir duoklė džiaugsmui, leidžiančiam atitrūkti nuo kasdienybės darbų.

„Tai tikrai istorinis numeris, nes be istorijos juk nėra ir ateities. Aš ir nuostabus kolektyvas linkime jums kitokių Kalėdų, artėjančių Naujųjų, nes, tikiu, žinios, atrastos šventiniame numeryje, suteiks pilnatvės, idėjų ir įkvėpimo! Pasauliui reikia prisikėlimo ir gyvenimo džiaugsmo“, – sako J. Statkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)