Kelis dešimtmečius koncertuojantis estrados atlikėjas niekada neatviraudavo apie savo asmeninį gyvenimą. Jis yra sakęs, kad tai jam neatrodo naudinga. Visgi neseniai apie E. Kučinską buvo galima sužinoti naujų detalių.

Projekte „Kaukės“ atlikėjas slėpėsi po Ąžuolo kauke. Iki atskleidžiant šį faktą, komisijos nariams ir žiūrovams buvo pristatyta ne viena intriguojanti užuomina.

Pasirodo, E. Kučinskui yra tekę būti gatvės muzikantu Skandinavijoje. Ten, kaip pats sakė, norėjo pasislėpti nuo dėmesio. Visgi daugiausia diskusijų sulaukė užuomina apie du pačius lietuviškiausius vardus, kurie dainininkui yra susiję su jo gražiausiomis gyvenimo akimirkomis.

Vienas vardas – Jonas – atlikėjui asocijuojasi su jo vizitine kortele tapusiu kūriniu „Laimės žiburys“, kurio autorius yra rašytojas Jonas Biliūnas.

Kitas minėtas vardas E. Kučinskui turi dar asmeniškesnę reikšmę – juo pavadintas jo sūnus. Faktas, kad dainininkas apskritai turi dar vieną atžalą, viešumoje nuskambėjo pirmąkart. Apie naują šeimą atlikėjas neatvirauja, tad ne vienam jo gerbėjui tai buvo maloni staigmena.

Verta priminti, kad iki pat šou pabaigos Ąžuolas buvo viena paslaptingiausių kaukių.

„Man labai patiko dainuoti po Ąžuolo kauke. Kartais gyvenime mes, žinomi atlikėjai, žinomi žmonės, norime pasislėpti po kepure, kad mūsų niekas nepažintų. Žinoma, mes siekiame būti atpažįstami, bet kartais pavargsti nuo to dėmesio. Todėl buvimas po šia kauke man leido išskristi iš savęs, pabūti kažkuo kitu, ne Edmundu Kučinsku“, – kiek anksčiau pasakojo scenos grandas.

Edmundas Kučinskas projekte "Kaukės"

Nors visi komisijos nariai po kiekvieno Ąžuolo pasirodymo negailėjo pagyrų, deja, jie visi nusprendė žinantys, kas slepiasi po girių valdovo kostiumu, ir pasiryžo nuimti jo kaukę.

„Giedrius mane iššifravo pats pirmas! Aš jus iš karto, sako, iššifravau! Bičiuliai, turiu pasakyti, kad jūs padarėte keletą didelių klaidų. Pirmiausia, neišleidote į finalą tikro lietuviško girių karaliaus – Ąžuolo. Antra, finale turėjo būti tikras vyras Ąžuolas, girių karalius, kuris visom savo kūno galūnėm jaučia, kas stovi šalia. Kai aš stovėjau šalia Avinytės, visom kūno galūnėm jaučiau, kad čia yra moteris, mergina“, – vos nusiėmęs kaukę komisijai pastabų negailėjo Edmundas.

Maža to, pasibaigus šou ir atslūgus emocijoms žinomas atlikėjas prisipažino liūdintis, kad likus vos vienam žingsniui iki finalo teko atsisveikinti ir palikti „Kaukių“ sceną.

„Aišku, kad norėjau į finalą. Ir norėjau finale susikauti su Avele. Kadangi mano širdis jaučia, kad po šia kauke slepiasi moteris, finale laimėjimą būčiau atidavęs jai“, – sakė Edmundas.

„Žinote, aš vis skaitau, kaip visi sulaukdavo žinučių ir skambučių iš draugų bei artimųjų. Aš jų beveik nesulaukiau, todėl man slėptis nebuvo sunku. Tačiau mano šeimą užplūdo klausimai ir manau, kad jiems buvo daug sudėtingiau nei man“, – neslėpė scenos legenda.

„Man koją pakišo mano ilgas liežuvis, o ne dainavimas. Dainuojant save paslėpti sekėsi labai gerai, bet mano kalbėjimo maniera, tai, kaip aš dėlioju sakinius, gestikuliuoju, išdavė mane, – kodėl nepateko į finalą, svarstė Edmundas ir pridūrė: – Nors šiame versle esu ne vieną dešimtmetį, šis šou man davė labai daug. Aš atradau visas kitokias savo balso galimybes. Man atrodo, su savo repertuaru buvau labai vienodas. Taip, aš turiu savo stilių, bet manau, kad po šio projekto nebijosiu pakeisti ir jį, savo pasirodymams suteikti naujovių. Man pačiam sunku patikėti, kad per tiek metų scenoje sugebėjau save paleisti ir atrasti visiškai naujų savo balso galimybių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)