Australijoje su neseniai žmona tapusia Ashley gyvenantis vyras papasakojo apie jųdviejų pažintį – tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

„Per pirmąjį mūsų pasimatymą fantastiškai papietavome. Tiesą sakant, iš karto kritome vienas kitam į akį, tad nekilo klausimų ir dėl kito pasimatymo, kuris buvo kiek kitoks. Tąkart vykome pažiūrėti pingvinų į paplūdimį, vėliau skaniai pavakarieniavome“, – „Delfi“ sakė Elle sūnus Boyd.

Piršlyboms žinomos moters sūnus pasirinko ypatingą vietą – įspūdingo grožio mišką, kurį būsima žmona norėjo aplankyti.

„Kad vienas kitam jaučiame daugiau nei draugiškus jausmus supratome kone išsyk. Tiesa, išbandėme ir santykius per didelį atstumą – ir mums pavyko! – džiaugėsi Boyd. – Pasipiršau Australijoje, Viktorijos valstijoje esančio Kalifornijos raudonmedžių miško viduryje. Šią vietą Ashley seniai norėjo aplankyti.“

Elle Grigaitis sūnaus Boyd Martin ir jo išrinktosios Ashlea vestuvės / Foto: by Corey Wright Photographer

Lapkričio viduryje įvykusi Ashley ir Boyd vestuvių ceremonija buvo tokia, kokios pora ir norėjo bei apie kokią svajojo. Vietą oficialiai ceremonijai gimtajame Toorak priemiestyje jiedu taip pat išsirinko neatsitiktinai – tai visai šalia namų esanti Šv. Jono anglikonų bažnyčia.

„Vestuves surengėme nuostabioje vietoje – „Quat Quatta“ rezidencijoje, esančioje Melburne. Nepakartojamo grožio sodai, didelė salė su šokių aikštele, didžiulė atvira erdvė, – pasakojo neseniai vedęs vyras. – Ši vieta – vos keli kilometrai nuo bažnyčios, kurioje įvyko mūsų vestuvių ceremonija. Tiesa, mes gyvename visai šalia, tad ši bažnyčia, esanti Melburno Toorak priemiestyje, mums itin svarbi.“

Vikaras Rev Dr Peter French, Šv. Jono anglikonų bažnyčia, Toorak

Nors Australijoje ilgą laiką buvo įvestas griežtas karantinas ir iki paskutinės akimirkos nebuvo aišku, kokie apribojimai bus taikomi švenčiant vestuves, vis tik likus vos kelioms savaitėms viskas pasikeitė jaunavedžių naudai.

„Įsimintiniausia vestuvių akimirka – stebėti, kaip mano būsima žmona eina ilgu koridoriumi. Neverkiu dažnai, tačiau pamačius Ashley einančią link manęs užvaldė emocijos. Man labai pasisekė, kad sutikau tokį žmogų, – džiaugsmo neslėpė Boyd. – Smagu, kad pavyko sušokti ir pirmąjį šokį – dėl Viktorijos valstijoje galiojusių apribojimų nebuvo aišku, ar pavyks tai padaryti.Taip pat manėme, kad teks dėvėti apsaugines veido kaukes, tačiau, laimei, apribojimai iki mūsų didžiosios dienos pasikeitė.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)