Kaip praneša „Vakarinė Palanga“, šiame kraupiame eismo įvykyje žuvo Klaipėdos „Nuaro“ vadovė Gintarė L. ir jos vyras Egidijus.

Kaip pranešė Policijos departamentas, apie 23.20 val. Palangos Didžiojoje gatvėje, griovyje, rastas ant stogo apsivertęs automobilis „Opel Vectra“, kurio salone – mirusių vyro (gimusio 1983 metais) ir moters (gimusios 1984 metais) kūnai.

Kaip aiškėja, tai sutuoktiniai Gintarė ir Egidijus L. Gintarė vadovavo gyvūnų globos namų „Nuaras“ Klaipėdos padaliniui.

„Ji pas mus dirbo nuo 2014 metų“, – šįryt „Vakarinei Palangai“ sakė „Nuaro“ direktorė Jurgita Gustaitienė. Moteris apie Gintarę pasakojo verkdama.

Jauna šeima gyveno name Palangos Didžiojoje gatvėje, būtent čia, kelyje netoli namų, ir įvyko kraupi avarija. Našlaičiais liko du 3 ir 10 metų amžiaus žuvusios šeimos sūnūs.

„Vakarinė Palanga“ kalbino kelis ten gyvenančius palangiškius, jie pasakojo, jog Didžioji gatvė žvyruota ir labai duobėta, didžiausias greitis, kokį įmanoma joje išvystyti, yra apie 30 km/val. Žmonės abejoja, jog eismo įvykis įvyko dėl per didelio greičio, – tai šioje gatvėje tiesiog neįmanoma.

Kaip „Vakarinei Palangai“ vakar sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos skyriaus atstovė Asta Kažukauskienė, apie griovyje esantį apsivertusį automobilį Bendrajam pagalbos centrui pranešė pro šalį važiavę žmonės.

Pašnekovė negalėjo pasakyti, ar važiavusieji pro šalį sustojo prie apsivertusio automobilio, manydami, jog ten įstrigusiems reikalinga pagalba. Ji tik patikslino, kad, atvykus pareigūnams, žmonės į eismo įvykį patekusioje transporto priemonėje jau buvo be gyvybės ženklų.

Kol kas neaišku ir tai, kelintų metų gamybos buvo griovyje aptikta „Opel Vectra“.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu bus ieškoma atsakymų, kaip žuvo 38 ir 37 metų amžiaus automobilyje buvę žmonės.

Didžioji gatvė yra netoli Palangos aplinkkelio.

Šiandien bus atliekama su įvykiu susijusi ekspertizė. Sprendžiama dėl našlaičiais likusių dviejų 3 ir 10 metų berniukų globos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (129)