Tūkstančius sekėjų socialiniuose tinkluose turinčios influencerės gana greitai suprato savo įtaką rinkoje, todėl nusprendė žengti naują žingsnį – pradėti nuosavą verslą, atidarant elektronines, o netrukus ir fizines savo vardo parduotuves.

Šiuo keliu neseniai žengė puikiai šalyje žinomos moterys: Simona Lipnė, Viktorija Siegel bei Natalija Bunkė. Šios trijulės sekėjų skaičius instagrame svyruoja nuo 107 tūkst. iki 244 tūkst. sekėjų.

Apie parduotuvę ir joje esantį asortimentą sekėjai bei galimi pirkėjai gali išgirsti kone kasdien, jei tik seka šias influenceres. Kaip joms iš tiesų sekasi praneša ir viešai prieinama informacija.

V. Siegel įmonės duomenys

Rekvizitai.lt duomenimis, V. Siegel yra įsteigusi mažąją bendriją „Shopbysiegel“ – ji yra šios parduotuvės direktorė ir vadovė. Veiklos sritis: kosmetika, parfumerija, higienos reikmenys, interneto parduotuvės.

Įmonėje dirba 13 apdraustų darbuotojų. Jų vidutinis atlyginimas, taikant 2021 m. rugsėjo mėnesį, siekia 1 632 eurus.

Prieš metus įsteigtai įmonei priklauso du automobiliai.

Mažosios bendrijos grynasis pelnas 2020 m. buvo 205 781 euras, o pardavimų pajamos – net 1 377 891 euras.

Internete įmonę spėjo įvertinti 657 žmonės, rekvizitai.lt duomenimis, „Shopbysiegel“ vertinama 4,3 iš 10 balų. Atsiliepimus apie parduotuvę yra palikę 167 asmenys – daugumoje komentarų atsiliepiama apie neigiamą patirtį.

E. Eidėjaus įmonės duomenys

Dainininkė N. Bunkė buvo viena pirmųjų, kuri socialiniuose tinkluose ėmė pardavinėti savo vardo produkciją. Visgi oficialiai už uždarosios akcinės bendrovės „POP Diva“ vairo stojo ne ji, o jos vyras Edgaras Eidėjus, kuris įvardijamas kaip įmonės direktorius bei vadovas.

Veiklos sritys: renginių organizavimas bei mažmeninė prekyba. Tai reiškia, kad įmonės veikla apima ne tik „Home decor by NB“ parduotuvę, bet ir koncertinę atlikėjos veiklą.

Įmonėje dirba 7 apdrausti darbuotojai. Jų vidutinis atlyginimas, pagal 2021 m. rugsėjo mėnesį, siekia 1 435 eurus.

Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus

Kiek daugiau nei pusantrus metus skaičiuojanti UAB turi vieną automobilį.

2020 m. grynasis pelnas buvo 100 872 eurai, o pardavimų pajamos – 265 851 euras.

113 žmonės įmonę internete įvertino 7,6 iš 10 balų. Atsiliepimai rekvizitai.lt puslapyje nepateikiami.

S. Lipnės įmonės duomenys

S. Lipnė ir jos vyras Mindaugas Lipnius – socialiniuose tinkluose puikiai atpažįstama kaip trynukus auginanti pora. Daug dėmesio ir klausimų tėvystės tema sulaukdavę sutuoktiniai prieš daugiau nei metus nusprendė atidaryti šeimos parduotuvę „Simitri“.

Rekvizitai.lt duomenimis, S. Lipnė yra mažosios bendrijos vadovė bei įmonės direktorė. Veiklos sritis – interneto parduotuvės.

Įmonėje dirba 15 apdraustų darbuotojų, kurių vidutinis atlyginimas, 2021 m. rugsėjo duomenimis, siekia 1 199 eurus.

Mažajai bendrijai priklauso vienas automobilis.

Parduotuvės pelnas 2020 m. buvo 93 880 eurų, o pardavimų pajamos tais pačiais metais siekė 1 374 334 eurus.

Internete „Simitri“ įvertino įvertino 1132 žmonės, parduotuvė vertinama 5,4 iš 10 balų. Atsiliepimų Rekvizitai.lt puslapyje daug nėra – vos 18, kurių tarpe yra ir neigiamų, ir teigiamų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (197)