A. Pauliukevičius feisbuke pasidalino keliomis akimirkomis iš vestuvių.

„Sprendimas buvo priimtas anksčiau nei tą dieną, bet prieš 7 metus Namibijoje įvyko to svarbiausio mano gyvenimo sprendimo įkūnijimas – mūsų vestuvės.

Ilka yra mano gyvenimo meilė ir mano geriausia draugė, palaikanti ir man padedanti visose mano pasirinkimuose ir veiklose: kultūrizme, knygų rašyme, galiūnuose.

Tai ne atsitiktinumas, bet tie didžiausi mano sportiniai ir kūrybiniai laimėjimai atėjo po mūsų vestuvių, mums visą laiką esant kartu.

Jos šeima man dabar yra tokia pati artima kaip ir ta, iš kurios aš atėjau. O jos šalis tokie patys namai kaip ir ta, kurioje aš gimiau,“ – jautria žinute pasidalino A. Pauliukevičius.

Delfi primena, kad A. Pauliukevičius mylimąją vedė 2014 m. lapkritį, Afrikoje.

Praėjus keleriems metams žinoma sporto trenerių pora susilaukė dukrelės Adrianos.

Naujienomis apie aplankiusius gandrus pora pasidalino ir su Delfi, ir socialiniuose tinkluose. Sporto trenerė paviešino profesionalią nuotrauką, kurioje ji įsiamžino paskutiniuose nėštumo mėnesiuose.

„9 mėnesiai pilve. Lygiai prieš savaitę prasidėjo sąrėmiai. Mūsų mergaitė gimė balandžio 21 d. 12 val. 01 min. Svoris – 3,8 kg, ūgis – 56 cm“, – savo nuotrauką trumpu komentaru papildė mama.

O šių metų kovą pora su tuo metu metukų sulaukusia dukrele pirmą kartą trise išvyko į į Namibiją, kur mergaitė pirmą kartą susitiko su savo giminaičiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)