Tai, kad su buvusia mylimąja ir jo vaikų mama pavyksta išlaikyti glaudų ryšį, neslepia ir pats A. Guoga. Socialiniuose tinkluose jis jau kuris laikas dalijasi asmeninio gyvenimo akimirkomis iš JAE.

Nuotraukose matyti, kad šeima mėgaujasi vienas kito draugija. Viename naujausių kadrų, įspūdingame dangoraižių fone, verslininkas pozuoja dviese su A. Guogiene.

„Kas dviejų žmonių gyvenime benutiktų, vaikų džiaugsmas matyti tėvus kartu yra svarbu. Išsaugoti pagarbą ir žmogiškus santykius, net keliams išsiskyrus“, – šalia fotografijos brūkštelėjo jis.

Už tokį požiūrį Guogų pora pelnė nemažai internautų simpatijų, kurie gyrė tėvus už pastangas dėl savo atžalų.

Šių metų gegužę Delfi skelbė, kad buvęs Seimo narys ir jo sutuoktinė nusprendė skirtis. Tuomet šaltiniai atskleidė, kad po daugiau kaip šešerius metus trukusios santuokos jie Vilniaus miesto apylinkės teismui pateikė prašymą nutraukti santuoką.

Šį faktą patvirtino ir pati A. Guogienė, tačiau apie santuokos nutraukimo priežastis nenorėjo kalbėti, bet patikino, kad dėl santuokos nutraukimo nėra kilę ginčų, skyrybos vyksta bendru šalių sutikimu.

„Komentuoti nenorėčiau, bet, taip, faktas yra toks“, – tuomet Delfi sakė A. Guogienė.

Antanas Guoga su žmona Aiste

Tai, kad sutuoktinių porą yra ištikusi krizė, buvo skelbta dar prieš metus, tačiau tada jie tikino, kad taško bendrame kelyje esą dar tikrai nededa.

„Nėra namų be dūmų, bet mūsų namuose gaisro nėra!“ – užtikrintai tada teigė A. Guoga.

Guogos susituokė dar 2014 m. vasarą – iš pradžių santuoką užregistravo Civilinės metrikacijos skyriuje, o po poros mėnesių vestuvių ceremonija buvo surengta bažnyčioje.

Po santuokos ceremonijos pora pabrėžė, kad norėjo sujungti savo gyvenimus prieš Dievą, todėl ir pasirinko santuoką be ikivedybinių sutarčių.

Antanas Guoga ir Aistė Guogienė

„Man svarbiausia buvo tai, kad mūsų šeima būtų be jokių ikivedybinių sutarčių. Su savo artimiausiu žmogumi gyvenime reikia dalintis viskuo. Todėl jei jau žengei tokį žingsnį, reikia vienas iš kito priimti viską“, – tada sakė A. Guoga.

„Viską darėme iš meilės, – vyrui pritarė A. Guogienė. – Tuokdamiesi civilinės metrikacijos biure, norėjome privatumo. Bažnytinė ceremonija yra daug svarbesnė ir įsimintinesnė, todėl šia švente norėjome pasidalinti su savo draugais ir artimaisiais.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)