Muzikos pasaulio garsenybė, olandas DJ Tiesto, trejus metus iš eilės puikavosi įtakingo ir prestižinio klubinės kultūros žurnalo „DJ Mag“ skelbiamų geriausiųjų pasaulio diskžokėjų „TOP 100“ viršūnėje.

Jis taip pat yra ir žymus prodiuseris: DJ Tiesto darbų saraše - Sarah McLachlan, Moby, „Delirium“, „Kosheen“ ir „Faithless“ remiksai, taip pat – trys autoriniai albumai: „In My Memory“, „Just Be“ ir „Parade Of The Athlet“. Į pastarąjį buvo sudėti kūriniai, sukurti specialiai Atėnų olimpinių žaidynių atidarymui. Tai buvo pirmas kartas istorijoje, kai atletams einant į Olimpinį stadioną grojo diskžokėjus.

DJ Tiesto tvarkaraštis labai įtemptas: per metus jis įvairiose šalyse surengia per 130 pasirodymų. Tačiau dabar gerbėjai galės jį dažniau pamatyti Vilniuje, kur netrukus olandui prasidės įkurtuvių džiaugsmai prabangiuose apartamentuose.

2005 metų rudenį apartamentus 21-ajame „Helios City“ pastato aukšte įsigijo ir vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų, šiuo metu „New Orleans Hornets“ (NBA) žaidžiantis Arvydas Macijauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)