„Šiais metais Helovino kostiumui pasirinkau vandenyno tematiką, nusprendžiau tapti undinele. Praėjusių metų tema (šiurpus Barbės įvaizdis) taip išgąsdino šeimą, kad pažadėjau šias metais pasirinkti ne tokį kraupų įvaizdį. O vandenyno tematika jau gana senai sukosi mano galvoje, – „Delfi“ sakė Inga. – Sudėtingiausia yra iki smulkmenų sudėlioti viziją, parinkti rekvizitus, o vėliau – sukurti ir patį grimą.“

Tiesa, idėją Inga išpildė su kaupu – nepamiršo įspūdingų kaklą puošiančių karolių, akcento plaukuose ir kriauklių, kurias fotosesijos metu laikė rankose. Švelni, tačiau Helovinui puikiai tinkanti kaukė kaip visada sulaukė gausybės Ingos gerbėjų ir sekėjų dėmesio.

Žinoma moteris, ko gero, retai praleidžia tokias progas, kuriose galima bent trumpam virsti kuo nors kitu ar pasidžiaugti šventinėmis dekoracijomis, todėl Kalėdos ar gimtadieniai I. Stumbrienės namuose tikrai traukia akį. Teminius vakarėlius rengianti verslininkė su nekantrumu laukė Helovino ir pernai.

Praėjusiais metais vaiduoklių šventės vakarą I. Stumbrienė virto šiurpą keliančia Barbe. Dėl savo dailios figūros ir šviesių plaukų žinoma moteris neretai pavadinama šia lėle, todėl ir Helovino metu įsikūnyti į šį personažą jai nebuvo sudėtinga.

Tiesa, paplušėti turėjo makiažo specialistė, kuri Ingai tuo metu grimą kūrė net 8 valandas. Vizažistė verslininkei veidą nugrimavo ne tik kaukolę atkartojančiu piešiniu, bet ir priklijavo specialius žėrinčius akmenukus.

Norėdama pilnai užbaigti kiek kitokį barbišką įvaizdį I. Stumbrienė apsivilko rožinės spalvos suknelę ir ta pačia spalva išmargino savo šviesių plaukų sruogas.

Inga dėkojo profesionalei už sukurtą įvaizdį ir visiems linkėjo linksmo Helovino.

„Tik 8 valandos ir makiažas baigtas“, – instagrame juokavo ji.

Toks įvaizdis neabejotinai sužavėjo žinomos moters gerbėjus, ne vienas jų gyrė Ingą už originalumą ir kantrybę, tiek laiko sėdint vizažistės kėdėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (266)