Kad M. Stonkus buvo sulaikytas neblaivus, „Delfi“ patvirtino Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai.

„Spalio 29 dieną, 22.40 val. buvo sulaikytas neblaivus automobilį vairavęs vyras“, – neatskleisdama vyro pavardės, tačiau, kaip galima suprasti dėl sutampančios datos ir aplinkybių, apie M. Stonkaus įvykį trumpai komentavo Asta Šuminienė.

Vyrui, sėdusiam prie „Suzuki“ vairo, nustatytas 1,67 promilių girtumas.

Ar vyras įkliuvo reido metu, ar viršijo greitį, ar elgėsi kelyje neprognozuojamai įvardyti atstovė spaudai negalėjo.

Apie įvykį M. Stonkus pats pranešė socialiniame tinkle.

„Sveiki,

Artimiausi žmonės situaciją jau žino, o dabar noriu, kad sužinotumėt ir jūs, bet iš manęs paties.

Savaitgalį padariau taip, kaip niekada gyvenime negalvojau, kad darysiu – būdamas draugų sodyboj girtas sėdau už automobilio vairo.

Jokios lengvinančios ir mane teisinančios aplinkybės nėra svarbios, nes pats visada atvirai smerkiau besielgiančius panašiai ir buvau įsitikinęs, kad man taip neatsitiks.

Klydau.

Suprantu, kad vairuodamas girtas ne tik sukėliau riziką nukentėt niekuo dėtiems žmonėms bet ir sugadinau gero tėvo ir vyro įsivaizdavimą savo šeimos nariams.

Priisimsiu visą pagal rašytus ir nerašytus įstatymus man priklausančią atsakomybę.

Labai atsiprašau žmonių, kurie mane gerbė ir manim tikėjo. Aš jus nuvyliau“, – feisbuke skelbė M. Stonkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1070)