20-metis socialiniuose tinkluose dalijosi „Honda Prelude“ nuotraukomis ir vaizdo įrašais, kuriuose puikavosi mašinos galia. Vienas šių įrašų „TikTok“ šiuo metu yra peržiūrėtas per 100 tūkst. kartų.

Paaiškėjus, kad automobilis buvo visiškai sugadintas, čia pasirodė Daniel sekėjų užuojautos dėl nenusisekusios kelionės ir džiugesys, kad tiek vairuotojui, tiek kartu važiavusiai keleivei pavyko išvengti sveikatos sutrikdymo.

Dar prieš įvykstant avarijai, jaunas vaikinas „TikTok“ dalijosi vaizdo įrašu, kuriame džiaugėsi ką tik įsigyta detale pamiltam automobiliui.


„Delfi“ kreipėsi į Daniel komentaro, tačiau kol kas atsako nesulaukė.

Sekmadienį įvykusi avarija tik per stebuklą baigėsi be tragiškų pasekmių: nukentėjo tik automobilis – jis visiškai sumaitotas.

Apie 17 val. Geležinio Vilko gatvėje, netoli posūkio į V. Pietario gatvę, vaikino vairuojamas automobilis nulėkė nuo kelio ant šlaito.

Nuvertė kelio ženklą, nulaužė medelį, kelis kartus vertėsi ir galų gale sustojo atsitrenkęs į šlaitą.

Stebėtina, kad vairuotojas liko visiškai sveikas. Kartu važiavusiai merginai (gim. 2003 m.) greitosios pagalbos medikai įvykio vietoje rimtesnių sužalojimų nenustatė, bet vis dėlto išvežė ją į ligoninę apžiūrai.

Policijos pareigūnai patikrino vairuotoją alkotesteriu, paaiškėjo, kad vairuotojas blaivus. Vėliau pareigūnai Delfi teigė, jog kol kas neaišku, kokia bauda bus skirta vairuotojui, tai priklausys ir nuo to, ar mergina įvykio metu bus nukentėjusi, ar ne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (99)