Fesibuke Stano pasidalino gražiausiomis jautrios šventės akimirkomis bei skyrė žodžius ketverių metų Joanai Marijai.

„Sveikinu Joaną Mariją prisijungus prie krikščionių bendruomenės!

Įdomiais laikais, Joana, atėjai į šį Jėzaus tikėjimą išpažįstančių žmonių pasaulį.

„O kam iš viso vaikus krikštyti? Tegu patys pasirenka". Štai į tokius klausimus turiu atsakinėti, Joana. Kaip juokavo mano draugas Zvonkus, kai Katažina laukėsi:
- Zvonkau, tai berniukas ar mergaitė?
- Sulauks aštuoniolikos, patys nuspręs.

Jei aš tau, Joana, leisčiau viską gyvenime rinktis pačiai, tai namuose lauktų trisdešimt šuniukų, Elzė, peliukai Mikiai ir žuvytės duše. Šaldytuvas iki viršaus būtų užgrūstas ledais, o viryklėje garuotų sriuba. Ne su mėsyte, o su „Oreo“.

Todėl leisk pasirinkti už tave ir šį kartą. Nes tokia yra mūsų su mama pareiga. Ir tų pareigų gyvenime tik daugės. Tiek tau tiek ir mums. Darželiai, mokyklos, būreliai, draugai, gyvūnai...

Tad leisk papasakosiu, kas čia per pasaulis tas krikščionių į kurį tu ateini.

Galbūt kažkam krikščionybė asocijuojasi su bažnyčiom, kunigais, rūbais, pamokslavimais ir t.t. Bet tai mažai bendro su pačiu tikėjimu turintys dalykai. Visas Jėzaus mokymas telpa į šiuos žodžius –„Mylėk savo artimą, kaip save patį".

Ir tai be galo svarbu. Tai išskiria krikščionybę iš kitų pasaulio religijų.

Joana, negaliu pažadėti, kad eisiu su tavim į bažnyčią kiekvieną sekmadienį. Bet pažadu įdėti visas jėgas, kad išmoktum atpažintį Dievo kibirkštį kiekviename žmoguje. Ta kibirkštis yra meilė.

Mylėk savo artimą, kaip save pačią ir būk laiminga!!!“, – jautriai dukterį su krikštynomis pasveikino Stano.

Joana Marija trečioji žinomo atlikėjo ir jo žmonos Indrės atžala. Mergaitė gimė 2017-ųjų metų spalį.

„Šiandien į žemę atėjo dar viena Moteris. Po namus išmėtyti ginklai ir mašinėlės suprato, kad teks užleisti vietą, aštrūs kampai atšipo, spalvos pasidarė švelnesnės. Trys vyrai neramiom širdelėm lauks grįžtant dviejų moterų, Sesės, Dukros, Mamos, Žmonos. Jėgos po truputį susilygina. Neseilėjant feisbuko sienų noriu pasakyti – nieko nėra pasaulyje didingesnio kaip žmogaus gimimas. Ir nėra didesnio Dievo stebuklo nei Moteris. Esu dėkingas, kad leidi prisiliesti prie šio stebuklo, Indre. Joana Marija Stavickytė, 3650g., 53 cm“, – tuomet dideliu džiaugsmu pasidalino Stano.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)