„Skrendam į Graikiją, pirmą kartą keliausiu viena su vaiku, be tėčio, pažiūrėsim kaip seksis”, – pirma nuotrauka iš oro uosto prieš prasidedant kelionei pasidalino Ilka.


Nors savaitė Kretoje prabėgo nepastebimai, atsiminimai liks ilgam – tą įrodo ir užfiksuotos nepamirštamos akimirkos. Saulėti paplūdimiai, šiluma, puiki gamta – viso to fone Ilka nesibodėjo pademonstruoti ir savo ištreniruotą kūną.


Be Andriaus Pauliukevičiaus atostogauti susiruošusi I. Adams su dukrele, regis, neliūdėjo. Dar kelionės metu moteris instagrame dalinosi, kad kompaniją joms palaiko bičiulė.

Taip pat ne vieną Ilkos sekėją sužavėjo jos dukrelė. „Adriana – kaip maža lėlytė“, – žavėjosi sekėjai instagrame.


Dar šių metų kovo mėnesį Pauliukevičių šeima lankėsi Namibijoje, kur jųdviejų dukrelė pirmą kartą susitiko su savo giminaičiais.

Vos nuvykusi į Namibiją, Ilka pasidalino jaudinančiu kadru.

„Pagaliau visa šeima esame kartu. Adriana gyvai susipažino su savo „oumie”, – rašė sporto trenerė.


Kiek vėliau moteris prisipažino sulaukusi daugybės klausimų apie tai, kokia padėtis koronaviruso atžvilgiu yra šalyje, į kurią vyko visa pagausėjusi Pauliukevičių šeima.

„Namibijoje labai mažas susirgimų ir mirčių skaičius. Mes atvykome jau persirgę ir turėdami prieš 72 val. gautą neigiamą testą ir daug antikūnų. Apie savo sirgimą dar papasakosiu ateityje. O čia viskas veikia: parduotuvės, kavinės, sporto klubai, viešbučiai, turizmas. Turistų mažiau nei įprastai, tačiau svarbiausia, kad verslai ir gyvenimas nėra stabdomi”, – prieš kiek daugiau nei pusmetį džiaugėsi Ilka.


Šeima apsilankė ir įsiamžino skirtingose Namibijos vietose: šalia Kavango upės, kurioje gyvena krokodilai, taip pat dykumoje.


Delfi primena, kad dar besilaukdama Adrianos Ilka nepamiršo savo šaknų. Tąkart paklausta apie būsimą mažylės vardą, iš Namibijos kilusi Ilka išdavė, kad žada rinktis labiau įprastą jos gimtajam kraštui.

„Jau išrinkau kelis variantus sau artimų žmonių vardų, tačiau dar reikia laiko apsispręsti“, – sakė ji.

Žinomas sporto treneris A. Pauliukevičius mylimąją vedė 2014 m. lapkritį, Afrikoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)