Šeštadienį šalia santuokos rūmų būriavosi poros artimieji ir bičiuliai. Pasveikinti Deivido ir Jonės atvyko ir žinomi pramogų pasaulio žmonės, tarp kurių – kitas grupės „8 kambario” narys, Deivido bendražygis Karolis Talutis, taip pat dainininkas Vidas Bareikis bei Indrė Stonkuvienė.

Po ceremonijos jaunieji buvo puikiai nusiteikę – pademonstravo ir vestuvinius žiedus.

Daugiau akimirkų iš D. Alejūno ir J. Narkevičiūtės vestuvių – fotogalerijoje.

Mylimajai Jonei Deividas pasipiršo dar 2019-ųjų pavasarį. Apie tai muzikantas pranešė socialiniuose tinkluose, po įrašu tuomet sulaukė gausybės sveikinimų.

Poros vestuvės įvyko vos pasibaigus „8 Kambario“ keturis mėnesius trukusiam didžiausiam grupės karjeroje koncertiniam turui po Lietuvą pavadinimu „Kaitra“. Atlikėjai sako pasiilgsiantys koncertų ir publikos, tačiau dabar visą dėmesį skirs kūrybai bei pasiruošimui didžiausiam karjeroje koncertui „Žalgirio“ arenoje.

„Visą koncertinį turą galime apibūdinti vienu žodžiu – magiška. Visi koncertai dabar mintyse prabėga kaip filmas... Buvo tikrai įspūdinga!“, – emocijų neslėpė dueto narys Deividas Alejūnas-Corsalis.

Pasak atlikėjų, kad nuo šiol juos scenoje išvysime retai. Kūrėjai pasiners į albumo įrašinėjimo darbus bei ruošis ilgai lauktam ir dėl pandemijos atidėliotam didžiausiam karjeroje koncertui „Žalgirio“ arenoje, kuris pagaliau įvyks 2022-ųjų metų balandžio 2 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)