Svečiams buvo pristatytos pasaulyje pripažintos kosmetikos „G.M. Collin“ prekės ženklo naujienos. Jos buvo vainikuotos specialiai renginiui ruoštu iliuzionisto Manto Žmuidinavičiaus-Wizard magijos pasirodymu, rašoma pranešime spaudai.

Susirinkę garsūs svečiai negailėjo komplimentų renginio organizatoriams. Ilgus metus dirbusi scenoje, televizijos laidose ir pramogų pasaulyje Skaistė Steikūnaitė dabar pasuko į grožio sritį. Žinoma moteris sako, kad pagrindinis aksesuaras visuomet yra šypsena, tačiau norint atrodyti žaviai, nereiktų pamiršti ir tinkamos kosmetikos.

„Aš manau, kad moterys privalo rūpintis savimi, visų pirma – savo savijauta, o gera kosmetika, neabejotinai padeda savimi pasitikėti labiau. O kas gali būti geriau, nei savo rytą pradėti su kosmetika, kurioje viena iš sudedamųjų dalių – deimantai?” - pasiteiravo Skaistė.

Renginio metu garsūs svečiai neslėpė nuostabos stebėdami vieno garsiausių šalies iliuzionistų Manto Žmuidinavičiaus-Wizard pasirodymą. Žinomas magas specialiai renginiui paruošė pasirodymą. Išskirtinėje šventėje taip pat dalyvavo prekės ženklo atstovai iš užsienio, kurie atvyko vos porai dienų specialiai į renginį iš Kanados.

„Džiaugiamės, kad mūsų kurtas produktas sulaukė tokio pasisekimo, ir neabejojame, kad bičiulystė su ypatingais Lietuvos žmonėmis taps vis tvirtesnė ir tvirtesnė”, – sako Dany Brindamour G.M. Collin užsienio plėtros vadovas.

Žinoma grožio ir estetikos profesionalė Rasita Rauckienė sako, kad atėjus šaltajam sezonui, rūpintis savo oda reikia intensyviau: „Šaltesnis oras, šildymo sezonas, aplinkos veiksniai nėra naudingi mūsų odai, todėl tokiu metu būtina palepinti odą kokybiškais produktais“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)