Moteris tikina, kad labiausiai mėgsta laiką leisti su šeimos nariais. Todėl be jų neapsiėjo ir gimtadienis, prasidėjęs nuo pusryčių į lovą, persikėlęs į parką, muziejų, o vėliau - į jos mylimojo, milijardieriaus verslininko Johno Caudwello atžalų iš ankstesniųjų santykių namus, kuriuose šie buvo parengę staigmeną.

„Mano princas Johnas gimtadienio proga privertė mane pasijusti princese. Jis žino, ką aš myliu labiausiai – ne brangias dovanas ar didžiulius vakarėlius, o mažus gestus, laiką su šeima.

Jis turėjo labai nedaug laiko pasiruošti, tarčiau kiekviena mano gimimo dienos minutė buvo apgalvota, susijusi su metais, praleistais Londone: pusryčiai lovoje, pasivaikščiojimas parke, mokslo muziejaus aplankymas su Leonardo bei Williamu Johnu bei pietumis – gardžiausiais kebabais mieste.

Vakare laukė staigmena. Maniau, kad tiesiog eisime pavakarieniausi su draugais, tačiau tuomet kiti Johno vaikai mane nustebimo.

Ačiū jiems už gražią vakarienę ir dekoracijas jų namuose. Ačiū visiems, kurie prisijungė. Dėkui ir mano sūnums Leonardo ir Williamui Johnui.

Na, o labiausiai ačiū Johnui, savo gyvenimo meilei, kuris surengė tokį gimtadienį ir kasdien verčia mane jaustis laiminga“, – dėkojo žinoma moteris.


Beje, prieš mažiau nei savaitę savo 69-ąjį gimtadienį atšventė ir Johnas Caudwellas. Šia proga vyras sulaukė ypatingos staigmenos iš mylimosios – ji surengė teminį vakarėlį, kurio tema – gydytojai ir seselės.

„Laimingas (ir sveikas) gimtadienis. Modesta Vžesniauskaitė visada pasirūpina, kad mano gimtadienis būtų ypatingas. Šiais metais be nedidelio susibūrimo ta proga ji suplanavo visą savaitgalį mūsų namuose Stafordšyre su šeima ir bičiuliais, dauguma kurių pas mus atskrido iš Monako.

Penktadienio vakarą ėjome į vietos alinę – daugumai mūsų bičiulių iš užsienio tai buvo pirmas kartas tikroje angliškoje alinėje – aš gaminau vakarienę. Šeštadienio popietę po trumpos ekskursijos po apylinkes mūsų svečiai, tarp kurių kaip visada buvo daug dosnių @caudwellchildren fondo rėmėjų, apsilankė @keeleuniversity esančiame „Caudwell International Children’s Centre“ centre, kuriam vadovauja @trudi_beswick.

Mūsų apsilankymas sutapo su viena iš labdaros fondo „Short Break“ reguliarių veiklų vaikams su negalia ir labdaros fondo ambasadoriaus, 14 kartų paraolimpinių žaidynių čempiono @sirleepearson kalba. Labai džiaugiuosi, kad mūsų bičiuliai galėjo ne tik apžiūrėti patį centrą, bet ir savo akimis pamatyti, kam naudojami jų pinigai, tas šypsenas vaikų veiduose.

Pagrindinė gimtadienio šventė laukė šeštadienio vakarą. Žinoma, kai namuose apsistoja tiek draugų, neturėjau abejonių, jog laukia vakarėlis. Tik nežinojau, kad jis bus teminis, man tai buvo staigmena – gydytojai ir seselės. Viską suplanavo @modesta.vzesniauskaite.

Tema labai gerai apgalvota, tikrai norėčiau sveiki greičiau, bet kai įžengiau į kambarį ir pamačiau visas tas uniformas, ne juokais apstulbau. Tai man priminė tas pirmas pasimetimo dienas ligoninėje, kur atsidūriau rugpjūtį po incidento su dviračiu. Tai buvo skaudžiausia avarija mano gyvenime.

Bet tai tebuvo akimirkos sugrįžimas į ligoninės dienas. Nuostabi šeima, geriausi draugai, puikus maistas ir muzika, įskaitant ir vieno geriausių Vest Endo atlikėjo @haydonmusic iš @thriller_live, kur prieš pandemiją dal spėjome apsilankyti su šeima, pasirodymą – tai buvo fantastiškas būdas praleisti laimingą ir sveiką gimtadienį.

Ačiū visiems, padėjusiems mums švęsti. Dabar savaitgalį lauksime Modestos gimtadienio!“, – rašė 69-ąjį gimtadienį atšventęs milijardierius.


2021 kovo 16-ąją M. Vžesniauskaitė ir J. Caudwellas susilaukė pirmosios bendros atžalos. Jiems gimė sūnus, kurį pavadino Williamu Johnu. Modesta iš ankstesnės santuokos augina sūnų Leonardo, tuo tarpu Johnas iš ankstesnių santykių turi dar penkias atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)