Delfi Inga pasakojo, kad vaikams skirtos pramogos kelionėje tikrai buvo ne paskutinėje vietoje.

„Buvo diena, skirta tik vaikams. Pusę dienos praleidome Legolende, kur nuvykti norėjo Gabrielius, o kitą pusę dienos leidome ten, kur norėjo Estela – „Motiongate“ atrakcionų parke. Tai didžiulis kino kompanijų atrakcionu parkas. Žmonių buvo labai mažai, tad spėjome pasisupti beveik visuose atrakcionuose“, – šypsojosi vaikų svajones išpildžiusi Inga.

Puikią I. Stumbrienės nuotaiką kelionėje atspindėjo ir visur ją lydintis humoro jausmas.

„Aivarai, nusišypsok!“, – pokštavo šalia Šreko personažo įsiamžinusi verslininkė.

I. Stumbrienės gimtadienis tapo puikia proga sutuoktiniams išvykti atostogų. Pora pasirinko susikrauti lagaminus ir skristi į Dubajų. Nors jame jiedu jau yra buvę, šįkart viskas nušvito kitomis spalvomis. Iki kelionės tikslo Ingai ir jos vyrui teko įveikti ne vieną skrydį, tad laiką iki jų verslininkė leido turiningai – Lenkijos oro uoste ji apsilankė sporto salėje.

„Po kelionės trūksta ir poilsio, ir miego, tačiau niekada netrūksta geros nuotaikos“, – pirmąją išvykos dieną šypsenos neslėpė Inga.

„JAE lankomės jau trečią kartą, tačiau ši kryptis tikrai turi kuo nustebinti“, – tikino ji.

Socialiniuose tinkluose aktyvi žinoma moteris su savo tūkstančiais sekėjų dalinasi akimirkomis iš svetur. Internautai jau išvydo ne tik prabangius Stumbrų viešbučio apartamentus ar net miegamąjį, bet ir tai, ką sau leisti gali ne kiekvienas.

Didžiausiu šios kelionės įspūdžiu tapo neeilinė vakarienė, kurią 38-ąjį gimtadienį mininčiai žmonai parūpino mylimasis A. Stumbas.

„Tai buvo įsimintiniausia vakarienė mano gyvenime“, – džiaugėsi sukaktuvininkė.

„Ir net nežinau, ar tai dėl to, kad tai buvo mano gimtadienis, ar dėl to, jog ji vyko viename geriausių restoranų pasaulyje – „Al Muntaha“, pačiame gražiausiame ir įspūdingiausiame viešbutyje – „Burj Al Arab“, ar dėl to, kad skanavome net 12 skirtingų patiekalų... Bet tikrai žinau, kad šio vakaro niekada nepamiršiu. Ačiū, Aivarai, už tai, kad vis pildai mano svajones“, – šiltų žodžių savo vyrui negailėjo I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)