Atostogoms Donata pasirinko lietuvių pamėgtą Alaniją. O Turkija atlikėjai jau seniai puikiai pažįstama ir ištyrinėta – prieš kelerius metus šioje šalyje Donata gyveno. Tačiau šįkart grįžo kaip saulės ir šilumos išsiilgusi keliautoja.

Moteris su „Delfi“ sutiko pasidalinti ir atostogų Alanijoje nuotraukų albumu. Juose užfiksuotas ir įdomus momentas – net ir atostogaudama Donata nepamiršo davo darbo bei aistros bei užlipo į sceną.

Ne kartą apie meilę sau ir pozityvų požiūrį į kūną kalbėjusi dainininkė dar kartą įtikino, kad jaučiasi puikiai – pozavo su maudymosi kostiumėliu, mėgavosi šiluma, vandens pramogomis ir laiku prie baseino.

„Sako, maistas suteikia laimės hormonų. Na tai dabar apsėsim visus Antalijos restoranus, paragausim visų skaniausių patiekalų, susipakuosim likusią saulę ir savaitgalį grįšim su didesnėm šypsenom“, – šypsojosi ir gastronominiais atradimais besidžiaugianti Donata.

Donatos Virbilaitės atostogų Turkijoje akimirkas galite pamatyti nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)