„Prisiekiu, kol kas tai gražiausia vieta žemėje, kurioje tik esu buvusi“, – rašė Ieva instagrame, kelionės akimirkomis sutikusi pasidalinti ir su „Delfi“.

Ievos ir Simo nuotraukos bei vaizdo įrašai socialiniuose tinkluose išties kelia pavydą. Akį džiuginantis mėlynai baltas peizažas, šiltas vanduo bei nepamirštamos poros pramogos – tik keli momentai iš daugiau nei savaitę besitęsiančių atostogų Rojumi vadinamoje saloje.

„Viena iš pramogų – rajos, kurias galima paliesti ir pamaitinti. Tiesą pasakius, keistas jausmas, kai jos plaukdamos tiesiog atsimuša į tave ir... nuplaukia.

Žmonėms jos nepavojingos, nebent atsistosite ant jų uodegų arba jų pačių.

Šiandien visą dieną pramogaujam, pradedant „snorklinimu“ ir baigiant pasiplaukiojimu su rykliais. Maldyvai tiek daug visko turi, kad... būtų keista jų neįsimylėti“, – nepamirštamomis akimirkomis su sekėjais dalinosi I. Swan.

„Šiandien plaukėme į Malę (tankiausiai apgyvendintą sostinę pasaulyje). Čia veiksmas labai verda!

Jeigu būsite čia, būtinai užsukite į kavinukę @seagullcafehouse išgerti kavos ir suvalgyti ledų, o po to į vietinį turgų vaisių, žuvies ar ko jau jūsų širdis panorės...

Dar viena tobula diena ne visai pagal planą, bet... kartais taip geriausia“, – džiaugėsi Ieva.

Apie užmegztus romantiškus santykius ir gražią draugystę Ieva patvirtino „Delfi“ dar šių metų vasarą.

Stiliaus, sveikos gyvensenos patarimais ir kasdienybės akimirkomis besidalinanti Ieva yra subūrusi daugiau nei 117 tūkst. sekėjų armiją instagrame. Tad natūralu, kad bent dalį moters gerbėjų domina ir jos asmeninis gyvenimas.

Nors pati I. Swan apie buvusius ar naujus santykius pernelyg neatvirauja, apie romantišką draugystę su teniso treneriu, modeliu Simu Kuču internete kalbos netilo jau ne pirmą mėnesį. Tai, kad jiedu gali būti daugiau nei draugai, internautai ėmė spėlioti po to, kai Ievą ir Simą buvo galima vis dažniau išvysti vienas kito socialiniuose tinkluose, o pati moteris vis dažniau apsilankydavo Palangoje, kur vasaros sezonu gyvena žinomas teniso treneris.

Tačiau tik visai neseniai Ieva, surengusi „klausimų-atsakymų“ sesiją instagrame patvirtino, kad jiedu su Simu yra pora. Tiesa, moteris patikino, kad šilti santykiai su tenisininku užsimezgė tik po jos skyrybų su vyru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (98)