O didžiuotis išties yra kuo – Edita turi du vaikus – mažylį Romeo ir vyresnėlę Evitą. Pastaroji neseniai atšventė savo 14-ąjį gimtadienį.

Edita Daniūtė su dukra Evita

Širdžiai malonia proga paauglės mama pasidalino šiltu įrašu.

„Su gimtadieniu, – savo dukrą sveikino ji. – Myliu savo protingą gražią mergytę nuo mėnulio ir atgal. Mylėk ir gerbk save, tavęs laukia nuostabiausias pasaulyje atrakcionas – gyvenimas.“

Džiaugsmingą žinutę mama papildė savo ir dukros nuotraukomis. Ne vienas internautas pastebėjo, kad ūgtelėjusi šviesiaplaukė Evita – kone mažoji mamos kopija ir fotografijose atrodo tarsi modelis.

Editos Daniūtės dukra Evita

„Kokios abi gražios, jaunos, žavios – viena kitos veidrodis. Sveikinimai abiems“, – komentarų skiltyje brūkštelėjo vienas iš daugelio internautų.

„Delfi“ primena, kad dukra Evita Editai gimė iš pirmosios santuokos su advokatu Mindaugu Vasiliausku, o sūnaus Romeo šokėja susilaukė Italijoje su savo šokių ir gyvenimo partneriu M. Gozzoli. Iš ankstesnių santykių Mirko taip pat turi atžalą – dukrą Brendą

Edita Daniūtė su dukra Evita

Laidoje „Kasdienybės herojai“ moteris neslėpė kartais pasvajojanti apie gyvenimą Lietuvoje ir patikina iš tiesų besiilginti Tėvynės.

„Nuo pat pradžių pasistengiau ištaisyti visas savo pirmos santuokos klaidas. Iš karto viską apsitarėme, viską susitarėme. Šeimos biudžeto klausimus, kaip gyvensime, ką darysime, kokie mūsų tikslai. Vienintelis klausimas neišpręstas, kad galbūt, kai Mirko dukrytė paaugs, mes tikrai grįšime į Lietuvą gyventi“, – neseniai Delfi TV laidoje sakė Edita.

Paklausta, kuo skiriasi italų ir lietuvių šeimos, Edita patikino, kad žmonės visame pasaulyje yra panašūs. Gal atviriau emocijas reiškiantys italai – kiek šiltesni vienas kitam, bet ar artimesni nei lietuviai, Edita abejoja.

Edita ir Mirko neseniai pasistatė didžiulį namą kalnų apsuptyje. Moteris neslepia – su neorganizuotais ir atidėlioti linkusiais italais namo statybos buvo itin varginančios ir užtruko kelerius metus.

Editos vardo šokių studijos sėkmingai veikia Lietuvoje net ir jai išvykus gyventi į Italiją, tačiau ji įprato vesti pamokas internetu.

Visą laidą su E. Daniūte galite žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)