Žinomas aktorius socialiniuose tinkluose dalinosi nuotraukomis iš bendrų atostogų – pora lankėsi prie Teidės ugnikalnio, mėgavosi įspūdingais peizažais bei vienas kito draugija.

Keliomis akimirkomis iš Tenerifės Ž. Tratas pasidalino ir su Delfi. Nuotraukose matyti, jog pora vienas kitam puoselėja šiltus jausmus, nestokoja puikios nuotaikos bei pasitikėjimo savimi.

Žinomas aktorius apie draugystę su įspūdingos išvaizdos mergina „Delfi“ patvirtino dar vasarą bei pasidalino keliomis nuotraukomis, kuriose įamžinti jiedu.

Paklaustas, kiek laiko jis ir Daniela kartu, Žilvinas buvo atviras ir prisipažino, kad pirmoji pažintis įvyko pačiame pandemijos įkarštyje prieš pusmetį.

„Galiu pasakyt tik tiek, kad mūsų pažintis yra beveik stebuklas, nes susipažinome prieš pusmetį, kai Lietuvoje buvo įvestas pilnas karantinas, – sakė Žilvinas. – Kokie šansai atsidurti Lietuvoje, ir dar per pandemiją? Manau, tai įvyko dėl traukos dėsnuo, nes aš nuo pat vaikystės svajojau apie latiną. Svajonės pildosi.“

„Delfi“ primena, kad iš ankstesnių santykių su buvusia Rusijos milijardieriaus Nikolajaus Sarkisovo žmona Julija Lubichanskaja Ž. Tratas turi dukrą Lukeriją.

„Susipažinome Maskvoje, padraugavome maždaug pusantro mėnesio. Tada aš supratau, kad nieko nebus, tačiau ji pastojo, – kiek anksčiau laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ pasakojo aktorius. – Kurį laiką galvojau, kad reikia daryti DNR tyrimą, bet supratau, kad nereikia, nes mes su dukra turime ypatingą ryšį. Ji – mano kopija. Nežinau, kokiais žodžiais apibūdinti mūsų ryšį. Ko gero, telepatinis. Kai mes pasimatome, atrodo, kad matėmės vakar, nors iš tikrųjų būna praėję pusantro mėnesio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)