„Vyras savaitę prieš gimtadienį man pasakė, kad susirasčiau auklę, nes sekmadienį mes 11 valandą išvažiuojam. Taip pat įspėjo, kad turiu atrodyti kaip barbė. Na ką, galvoju – suknelę turiu, plaukus susitvarkysiu vėliau. O vyras pasakoja toliau – nepamiršk maudymosi kostiumėlio, pasiimk treningus. Nuoširdžiai maniau, kad vyksime į kokį nors SPA, – kalbėjo Ieva. – Įtarimo jokio nekilo – jis visada mėgsta, kai aš gražiai atrodau, tad įvaizdžio pareikalavimas nesukėlė jokių emocijų. Žiūriu, kad važiuojame kitus, nei buvau nuspėjusi. Galvoju, na, gal kitą viešbutį išrinko. Prasukom pro teatrą – pasirodo, vykstame ten! Atsiveria teatro durys, o ten sėdi visi mano draugai.“

Nuomonės formuotoją nustebino tai, kad teatro pasirodymo metu buvo galima ir valgyti – buvo patiekti pietūs. Keli patiekalai, desertai, gimtadieninis tortas Ievai buvo patiekti spektaklio metu.

„Gaila, kad nebuvo galima filmuoti, – šyptelėjo buvusi „Olialia“ mergaitė“. – Po viso šito važiavome į Trumpo viešbutį – gimtadienis tęsėsi 16 aukšte. Užkandžiavome, bendravome, o kai visi ėmė skirstytis, mudu su vyru nuėjome į kambarį. Durys atsidarė, o ten – rožių žiedlapiai, žvaikutės, skaičiai su metų skaičiumi. Buvo labai netikėta, nerealu, įspūdinga. Visa tai priminė, kai prieš dešimtmetį vyras man pasipiršo – šis gimtadienis buvo lyg to atkartojimas.“

Kiek anksčiau Ieva Delfi pasakojo, kad Čikagoje atsidūrė visiškai netikėtai – gyvenamosios vietos pasikeitimus lėmė pažintis su dabartiniu sutuoktiniu Andriumi.

„Su vyru susipažinome Lietuvoje, tačiau tuo metu aš gyvenau Monake, o jis – Londone. Ėmėme kartu keliauti, skrisdavome vienas pas kitą. Praėjus maždaug metams Andrius man pasakė – viskas, Ieva, arba būni su manimi 24 valandas per parą, arba daugiau šie santykiai tęstis negali. Taip persikrausčiau į Londoną. Tačiau man tai buvo žingsnis atgal – šio miesto neprisijaukinau. Nepatiko kultūra, milžiniškos minios žmonių, nuolatinis lėkimas“, – pasakojo už Atlanto gyvenimą kurianti pašnekovė.

Ieva teigė, jog 15 metų Londone gyvenęs ir čia savo verslą kūręs Andrius jau kurį laiką kišenėje turėjo „žalią kortą“ – ji suteikia galimybę dirbti ir gyventi Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Londonas nepatiko, o štai į Ameriką labai norėjau. Vyrui sakiau – mums nepavyksta susilaukti vaikų, nes čia jaučiu stresą. Beje, pastojau vos nusprendus persikelti gyventi į Čikagą, – juokėsi moteris. – Kai pirmą kartą apsilankiau Amerikoje, ji mane iškart tiesiog užbūrė – tiek žmonės, tiek kultūra. Namai dideli, vietos daug, pagalvojau, kad noriu čia gyventi. Jaučiau, kad tai mano vieta.“

Šiuo metu Ieva su verslininku vyru Andriumi augina tris atžalas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)