Į vieną inovatyviausių pasaulio miestų Viktorija ir Laurynas atskrido penktadienį. Dabar Dubajus gyventojus bei turistus lepina net 36 laipsnių temperatūra. Atsivėsinti šiuo metų laiku galima nebent baseine arba viešbučio kambaryje su kondicionieriumi, kadangi temperatūra miesto krantus skalaujančioje Persijos įlankoje ne ką mažesnė nei oro – beveik 33 laipsniai.

Be maudynių ir poilsio po saule, Viktorija su sutuoktiniu nepraleido progos pavakarieniauti keliuose restoranuose. Vienas jų – „Amazonico“, kuriame viena kepsnio porcija gali kainuoti ir 165 dirhamus (39 eurus), ir 680 dirhamų (160 eurų). Brangiausiai, 3250 dirhamų (761 eurą), čia kainuoja 50 g. „Beluga“ ikrų.

Taip pat šiame restorane gausus vynų pasirinkimas. Nors galima rasti ir gėrimų prieinamomis kainomis, brangiausias čia – Prancūzijos Bordo regione pagamintas „Pomerol“ vynas „Petrus“, kurio butelis restorane kainuoja 45 tūkst. dirhamų (10,545 eurus).

„Įspūdį paliko geras aptarnavimas. Labai patiko požiūris į klientą. Čia beveik visuose geruose restoranuose aptarnavimas yra aukščiausio lygio, o tai tikrai žavi.

Kalbant apie kainas, jos labai skirtingos. Galima rasti patiekalą už 20 eurų, galima pavalgyti ir prabangiau – už 100-200 eurų. Priklauso nuo pasirinkimo“, – „Delfi“ komentavo Viktorija.


Žinomą moterį šiame mieste nustebino ir viešbučių pasirinkimas. „Jų čia – labai daug ir labai skirtingų. Kiekvienas rastų pagal savo poreikius“, – patikino verslininkė.

Dubajuje pora viešės 6 dienas. Dienotvarkėje - susitikimai su potencialiais partneriais bei viešnagės parodose.

„Išskridome darbo reikalais, tačiau nusprendėme atvykti bent keliomis dienomis anksčiau, kad po skrydžio dar turėtume laiko atsipūsti ir nereikėtų iškart leistis į žygį po kilometrines parodas.

Sekmadienis čia tarsi pirmadienis. Tad savaitgalį turėjome keletą iš anksto suplanuotų susitikimų su potencialiais „Shop by Siegel“ parduotuvės partneriais.

Nuo antradienio čia vyksta didžiausia Vidurio rytų grožio paroda. Tad atvykome ieškoti potencialių partnerių bei naujienų savo klientams. Žinoma, ir pasisemti idėjų.

Tuo pačiu aplankysime ir ką tik atsidariusią „Expodubai2020“ parodą, kurioje yra ir Lietuvos paviljonas. Veikiausiai būsime vieni pirmųjų ją aplankiusių lietuvių“, – „Delfi“ apie savo planus pasakojo V. Siegel.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)