Apie nelaimingą įvykį Monika pranešė socialiniuose tinkluose.

„Vakar šokau ir nukritau nuo platformos/pakylos. Kur šiandien priimtų persišviest koją?“, – rašė M. Šalčiūtė.

Delfi susisiekus su socialinių tinklų žvaigžde, ši papasakojo, kad panašią traumą jau yra turėjusi būdama 16-os metų. Tiesa, tąkart nepavyko išvengti pėdos kaulo lūžio.

„Tuomet pastebėjau tik po savaitės, kai pramiegojau pamokas. Sakau, nueisiu į polikliniką, nes šiek tiek pėdą skauda ir gausiu raštelį, pateisinantį praleistas pamokas. Atėjau, pralaukiau 4 valandas. Tačiau išlaukiau, o peršvietus paaiškėjo – lūžęs kaulas. Iškart dėjo gipsą, – sako Monika. – Na, aš tokia pakanti. Tad tuomet ir nepagalvojau, kad gali būti rimta.“

Monika neslepia jaučianti, kad ir šįkart trauma gali būti rimtesnė, nes einant jaučia skausmą. Taip pat mergina pabrėžia, kad nevartoja alkoholio ir yra abstinentė, tad nelaimė nutiko jai esant visiškai blaivai.

„Kritau tiesiai nuo šokėjų platformos. Jos nėra didelės, daug vietos šokti nėra. O aš stačiau koją ten, kur jau nebuvo vietos ir kritau. Užkabinau geležinę platformą. O mes dar su aukštakulniais ant tų pakylų šokame“, – tikina mergina.

Nepaisant patirtos traumas, Monika žada dirbti ir šiandien.

„Darbas yra darbas“, – sako ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)