Tačiau ypatingos staigmenos Irena sulaukė ir iš savo sutuoktinio Žilvino Žvagulio. Šis po langais iš gėlių sudėliojo žodį „Myliu“.

„Kaip ten sakoma... Atstumas meilei ne bėda. Ačiū mano vyrui, kad nenustoja manęs stebinti ir džiuginti“, – rašė Irena feisbuke.

Tiesa, apie atstumą Irena užsiminė ne šiaip sau – šiuo metu moteris serga, tad turi izoliuotis nuo šeimos.

Atlikėja sako nuoširdų ačiū visiems už gausius sveikinimus, o didžiausią padėką ji siunčia savo mamai už meilę, rūpestį ir pavyzdį, kaip būti pačia geriausia mama.

Savo gimimo dienos proga Irena įrašė ir naują kūrinį, kurį paklausyti galite čia:

Tiesa, šiais metais vyrą per jo gimtadienį Irena taip pat nustebino.

„Žinau, kaip stipriai Žilvinas visa tai vertina, todėl šį kartą dovaną pasirinkau ne materialią, bet išjaustą, tokią, kuri, mano manymu, šiais metais jam ypatingai tinka. Tai – daina, kurią su nuostabiu džiazo pianistu ir pedagogu Sauliumi Šiaučiuliu įrašėme būtent „Zuzi house“.

Žinote, šią dainą pirmą kartą sudainavau gal prieš 20 metų, ji buvo ir išleista viename iš mano albumų, tačiau gal net ne visi ją yra girdėję. Pats Žilvinas neseniai man ir priminė kokią gražią, primirštą dainą aš turiu. Taigi, lydima šios jo minties, vieno susitikimo su gerb. Sauliumi metu, ėmėme ir atgaivinome šį kūrinį. Nerealus jausmas dainuoti gyvai, akomponuojant tikram profesionalui. Esu tikra, kad energija, kurią transliuoja šis kūrinys, pajaus kiekvienas.

Beje, žinau, kad su gimtadieniu Žilviną atvyks pasveikinti ir pats S. Šiaučiulis, todėl, neabejoju, kad turėsiu progą šią dainą sudainuoti Žilvinui klausant“, – tuomet pasakojo sukaktuvininko žmona.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)