Vaikas gimė Vilniaus Antakalnio gimdymo namuose. Žinia žinomas vyras pasidalijo instagrame.

„Mažiausias Storpirščiukas“, – trumpai brūkštelėjo jis.

Primename, kad Simonas ir Indrė susituokė 2019 m. rugpjūčio 3 dieną Vilniaus santuokų rūmuose. Tuomet laiminga pora jau ant rankų laikė savo pirmagimį.

„Toks jausmas, kad jau seniai esame susituokę. Tik dabar oficialiai žingsnis žengtas. Gražus dalykas yra santuoka ir gražu tokiu būdu išreikšti pasitikėjimą vienas kitu“, – „Delfi“ kalbėjo Simonas.

Jis taip pat juokėsi, jog jų santykiai jau patikrinti dešimtmetį trunkančia draugyste, o Indrė tik dabar sutiko prisijungti prie Storpirščių giminės ir tapti Storpirštiene. Būtent tokią pavardės formą ji ir pasirinko.

Laiminga aktorių pora susipažino kartu studijuodami ir vienas kitą pamilo vos tik susipažinę, tačiau ir išbandymų jų santykiuose netrūko, nors, kaip kalbėjo S. Storpirštis, tai, kad ji taps jo žmona, jis žinojo iš pat pradžių. Indrę į šeimą mielai priėmė ir šviesaus atminimo jo tėtis Arūnas Storpirštis.

Dar šių metų balandį serialo „Prakeikti“ aktorius viename interviu sakė, kad su šeima norėtų praleisti daugiau laiko ir neslėpė, kad svajoja apie pagausėjimą.

„Mūsų profesija labai nepastovi, todėl, kad ir kaip norėčiau, negaliu išsirinkti vienos dienos, kurią kas savaitę galėčiau skirti tik šeimai. Šeimos nepamirštu niekada – net ir darbuose juos nešiojuosi mintyse. Turbūt pasąmonė diktuoja tokį jausmą, nes suprantu, kad norėčiau su jais praleisti daugiau laiko. Bet kai būnu su šeima, būnu su šeima. Jokių darbo reikalų“, – kalbėjo Simonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)