Krištolines vestuves rugsėjo 28-ąją pasitikusi pora apie tai pranešė socialiniuose tinkluose. Rasa šia proga pasidalino ne tik trumpu įrašu, bet ir jųdviejų nuotrauka.

„Šiandien turim labai labai gražią šventę, turiu glėbį pačių nuostabiausių gėlių. Šiandien lygiai 15 metų, kai esame kartu. Aišku, mane kasmet pasveikina, gavau labai kvepiančią dovaną, – instagrame kalbėjo Rasa. – Esu be galo laiminga moteris ir esu dėkinga Dievui, kad sutikau šį nuostabų žmogų. Branginkite savo antras puses, savo santykius, nes nuo to gyvenime daug priklauso. Esu dėkinga Rimui, kad mane palaiko ir leidžia man atsiskleisti.“

Rasa net ir viešai ne kartą yra kalbėjusi apie neišblėstančią meilę savo sutuoktiniui Rimandui. O štai šių metų rugpjūtį pora pakrikštijo dukrelę Feliciją.

Būryje kviestinių svečių buvo galima pamatyti ir neseniai aukso žiedus sumainiusius Viktoriją Siegel-Suodaitę ir Lauryną Suodaitį. Porai atiteko reikšmingos pareigos – sutuoktiniai tapo Stonių dukrelės krikšto tėvais.

Abi žinomos poros palaiko šiltą ryšį. Viena turtingiausių Lietuvos porų liepos mėnesį vykusiose V. Siegel-Suodaitės ir jos mylimojo vestuvėse tapo santuokos liudininkais.

Nors ištekėjusi už vieno turtingiausių žmonių Lietuvoje Rasa tikrai galėtų būti vien ponia ir namų šeimininke, moteris tvirtino, kad 800 kvadratų namą ji prižiūri visiškai viena, dar augina du vaikus, turi savo verslą ir sako, jog jokių pagalbininkų jai nereikia. O jeigu iškyla kokia bėda, visada gali atsiremti į savo vyrą.

Nors Stonių santuokai netrukus bus 15 metų, Rasa sakė: „Aš iki šiol žaviuosi savo vyru. Tai yra išlaikytas žmogus. Aš tiesiog didžiuojuosi juo, žaviuosi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)