G. Petrauskienė sako, kad tai – toli gražu ne pirmoji jos fotosesija prie automobilio, kuriuos ji tiesiog dievina.

„Prieš pora metų gavau pasiūlymą nusifotografuoti prie sportinio „Mitsubishi“, už pinigus. Žinoma, sutikau. Būčiau sutikusi ir be pinigų, – juokiasi Goda. – Kodėl? Nes patinka turėti gražių nuotraukų, mėgstu automobilius, man įdomu viskas apie juos. Tad kodėl gi ne? Tai gavosi taip, kad susibendravau su „Tunning Team“ įkūrėju ir dabar mes kiekvienais metais padarom kažka tokio.“

Goda prasitaria, kad jei tik turėtų pakankamai laiko, prie skirtingų automobilių galėtų fotografuotis ir dažniau.

„O jei dar duotų prasilėkti, – šypteli ji. – Taip pat man labai smagu derinti stilių. Gauni automobilį ir bandai priderinti visokias aprangas, aksesuarus. Žiūri, koks stilius labiau tiktų. Pavyzdžiui, šįkart automobilis buvo klasikinis. Vadinasi, treningai prie jo tikrai netinka. Atsižvelgdama į tai pasirinkau prabangios spalvos klasikinį švarkelį. Smagu kurti tokias idėjas!“

Dar visai neseniai Goda Delfi pasakojo, kad jau kurį laiką darbuojasi maistą į namus pristatančioje įmonėje. Pati G. Petrauskienė džiaugiasi – jos teigimu, šiam darbui ji turinti gabumų, be to, pavyksta visai neblogai uždirbti.

Pasiteiravus, kodėl pasirinko darbą maistą į namus bei biurus pristatančioje įmonėje, moteris atsakė, kad tai – tarsi jai skirtas darbas. „Kodėl būtent į šią vietą? Nes turiu tam gabumų! Moku vairuoti, dievinu tikslumą, be to, čia lankstus darbo grafikas. Esu patenkinta visais pokyčiais, kurie prasidėjo prieš daugiau nei metus vykusio projekto metu. Jo dėka susikūrė mane skatinanti judėti ir motyvuojanti aplinka, tad esu patenkinta savo drąsa bei stiprybe“, – tikino Goda.

Garsaus boksininko žmona, socialiniuose tinkluose rodanti savo gyvenimo momentus, ne kartą buvo užsiminusi, kad dirbti kartais tenka ir ilgas valandas. Nepaisant to, Goda tikina, kad po darbingos dienos jaučiasi puikiai.

„Tai tikrai nėra itin sunkus darbas, bet žinoma, kai keliesi septintą valandą ryto, ruoši vaikus į mokyklą, darželį, gamini visai šeimai, tvarkai namus, studijuoji ir dar išvažiuoji padirbėti, nuovargis atsiranda natūraliai. Tačiau jis toks malonus, nes jaučiuosi tą dieną padariusi prasminga. Tad tiesiog darau tai, kas man šiuo gyvenimo metu labai tinka ir patinka“, – šyptelėjo moteris.

Daugybę žmonių per dieną jų namuose ar kitose vietose aplankanti G. Petrauskienė susiduria su įvairiais netikėtumais – dažniausiai jie susiję su užsakomomis prekėmis.

„Na, kol kas dar nebuvo kažkokių labai keistų situacijų. Tiesa, esu pora kartų gavusi tikrai gerų arbatpinigių. Beje, yra buvę konfliktinių situacijų dėl parkavimosi. Taip pat kartais stebina žmonių užsakomi produktai – ne iš restoranų“, – sakė neseniai naują veiklą atradusi E. Petrausko žmona.

Iš šio darbo Godai pavyksta neblogai užsidirbti. Moteris atskleidė, kad sėkmingos dienos uždarbis gali siekti ir 60–80 eurų. Tiesa, Goda šiuo metu darbą tikina derinanti su dieninėmis studijomis, tad dirbti pilną dieną nepavyksta.

„Dirbant daug uždarbis gali būti tikrai neblogas, o ypač pirmaisiais metais, kai mokesčiai mažesni. Taip pat nuolatinių studijų studentai yra drausti, todėl PSD tokiu atveju mokėti pačiam nereikia, – teigė „Delfi“ pašnekovė. – Kitas dalykas yra automobilis. Iš pradžių dirbau su „Lexus RX450H“ hibridu ir per dieną išleisdavau apie 12 eurų benzinui. Bet dirbau su juo neilgai. Visų pirma, jaučiausi nejaukiai pristatydama maistą su hibridiniu visureigiu. Dabar visai nesenai įsigijau kitą populiarų hibridą, varomą dujomis ir esu be galo patenkinta. Ši mašina idealus variantas tokiam darbui.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)