„Dar 2019 metais pradėjome filmuoti filmą „Chaaw“. Tačiau viską sujaukė Covid-19 pandemija: filmo darbai sustojo, visas pasaulis sustojo… Esu labai laiminga, kad pagaliau galėjome grįžti į filmavimo aikštelę ir pabaigti filmuoti šį nuostabų projektą,“ – pranešime spaudai sakė S. Milinytė.

Mergina pasidalino ir filmo filmavimo užkulsiais. Praeitą savaitę Simona ir vėl vyko į Filadelfijos valstiją, kur buvo daroma filmo viršelio fotosesija, bei filmuojamos paskutinės filmo scenos. Simonai teko garbė filmuotis kartu su aktoriumi Richardu Lawsonu, kuris susituokęs su Tina Lawson, dainininkės Beyonce mama, todėl yra legendinės dainininkės patėvis.

Simonna šiame filme vaidina kartu su legendinio JAV serialo „Good Times“ aktoriais Jimmie Walker, BernNadette Stanis, jau minėtu Richard Lawson, Tracy Braxton, Ralph Carter. Juostoje žiūrovai išvys ir reperį Biz Markie, kurio staigi mirtis vos prieš keletą savaičių šokiravo visą pasaulį.

Kadrai iš filmavimo užkulisių:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)