Tai, kad Vilniaus restorane „Sigmutė“ vyksta iškilminga šventė, galėjo išgirsti kone kiekvienas praeivis. Čia sekmadienį vyksta siautulingas R. Šarkienės jubiliejus. Šiemet jai suėjo 65-eri.

Pasveikinti jubiliatės atskubėjo Raisos artimieji, tarp kurių – ir žinomi veidai: Daina Bilevičiūtė, Aušrinė Gerikienė, Vilius Krivickas ir Radži Aleksandrovičius.

Gimtadienio vakarėlį vesti patikėta D. Bilevičiūtei. Tiesa, ir pati sukaktuvininkė čiupo mikrofoną bei atliko ne vieną dainą.

Vakaro metu laukė ne viena staigmena, pavyzdžiui, madų šou. Tačiau didžiausią įspūdį visiems susirinkusiems paliko netikėta bičiulių dovana.

„Dovanojame Raisai gyvą vyrą, kuris rizikuoja likti gyvas!“ – pusiau juokais, pusiau rimtai sakė D. Bilevičiūtė.

Šventėje nemažai dėmesio skirta ir dekoracijoms – restoraną puošė net 150 balionų.

Delfi primena, kad R. Šarkienė visuomenėje išgarsėjo dėl savo didelės meilės atlikėjui Radži. Moterį netrukus imta kviesti į televizijos laidas.

Pats dainininkas Radži yra sakęs, kad, jo nuomone, Raisa išgarsėjo, nes yra ryški ir įdomi asmenybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (451)