Šių metų kovą antrosios atžalos susilaukusi Greta po truputį grįžta į savo įprastą gyvenimą ir ankstesnę fizinę formą. Asmeninė trenerė pripažino, kad tai tikrai nebuvo lengva, tačiau subalansuotos mitybos ir sporto dėka tai tapo įmanoma.

Rugsėjį Greta kartu su vyru Aleksandru dalyvavo vienos geriausių bičiulių – Indrės Burlinskaitės – vestuvėse. Iškiliai šventei ji pasirinko trumpą blizgią suknelę su iškirpte. Seksualus ir akį traukiantis įvaizdis greitai sulaukė aplinkinių komplimentų.

Pasidalijus šventės akimirkomis instagrame, gražūs žodžiai liejosi ir iš internautų lūpų. „Tobula“, „Nerealiai“, „Reto grožio moteris“, – tikino komentatoriai. Be to, ne vienas jų pridūrė, kad žvelgiant į Gretą, sunku patikėti, kad ji – jau dviejų vaikų mama.

„Tai buvo tiesiog magiškas vakaras“, – vieną iš akimirkų vestuvėse komentavo buvusi atlikėja G. Lebedeva-Kazakevič.

Tiesa, bendraudama su sekėjais Greta išdavė paslaptį, kad į vestuves ji vyko su savo 6 mėn. dukrele, kuriai be mamos dėmesio dar labai sunku. Visgi pasilinksminti laiko užteko – Gretai gelbėjo jos pačios mama, kuri su mažyle buvo kiek atokiau nuo šventės centro.


„Delfi“ primena, kad taip pat sporto trenerė ir buvusi atlikėja Indrė Burlinskaitė rugsėjo 17-ąją ištekėjo už savo mylimojo sportininko bei verslininko Liudo Vaisietos. Druskininkuose gyvenimą kurianti pora savo tuoktuves iškėlė Švč. Mergelės Marijos Škaplierinės bažnyčioje.

Ceremonijoje netrūko jautrių akimirkų. Fotografams pavyko užfiksuoti, kaip Indrę žengiant link altoriaus stebintis vyras priglaudęs prie akių pirštus sunkiai tvardo jaudulį. „Kaip nuostabiai tu atrodai“, – pagyrė Liudas, pakeldamas nuometą žmonai nuo veido.

„Buvo ir ašarų. Mane tai labai sujaudino“, – „Delfi“ sakė Indrė.

Po vestuvių žinoma moteris nusprendė pasirinkti vyro pavardę ir tapo Indre Vaisieta.

Porą sutuokti buvo patikėta kunigui Vaidui Vaišvilui.

Žinoma moteris neslepia, kad tradicijos nerodyti vyrui suknelės iki vestuvių neįgyvendino. Vis labiau populiarėja tendencija likus kelioms dienoms iki vestuvių atlikti jaunųjų fotosesiją, išsprendžiant orų permainų ar kitų netikėtų nesklandumų problemą.

Be to, iškart po ceremonijos svečiams nereikėjo laukti – visi šventiškai nusiteikę galėjo keliauti švęsti.

„Jis viską matė, kadangi likus kelioms dienoms prieš vestuves buvome suplanavę fotosesiją su fotografe Greta Kuliušaite. Man buvo svarbu patikti ne tik sau, bet ir savo vyrui“, – sakė Indrė.

Vestuvėse jaunuosius bei svečius nuotraukose įamžinti patikėta fotomenininkams Dariui Kučiui ir Ievai Dovidauskienei.


Nuotakos įvaizdžiu pasirūpino mados namų „Mas 924“ įkūrėja Monika Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė.

Prieš trejus metus susižadėję mylimieji prie altoriaus vienas kitam ištarė savo sukurtas priesaikas. Tai buvo jųdviejų svajonė.

„Mylime vienas kitą ir tikimės, kad įžadai prieš Dievą mūsų jausmus tik dar labiau puoselės!“ – sako žinoma moteris.

Po vestuvių ceremonijos jaunieji su 70 svečių būriu patraukė į sostinėje įsikūrusį Belmontą.

Kurį laiką sutuoktiniai slėpė svečiams paruoštą muzikinę staigmeną. Galop, įsibėgėjus vakarui, ant scenos užlipo Natalija Bunkė.

„Mūsų šventė buvo suorganizuota per mėnesį. Tačiau ji pranoko lūkesčius! Nepamiršime jos niekada!“ – patikino jaunoji.

Pasiteiravus, kiek porai kainavo iškelti tokią puotą, Indrė nusprendė sumos neatskleisti.

„Ne pinigais matuojame laimę. Mums svarbiausia buvo ne tai, kiek kainuos šventė, o tai, kad artimiausi žmonės tokią dieną bus kartu“, – „Delfi“ sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)