Viduržemio jūros saloje antrąkart žiedus sumainę Natalija ir Edgaras savo meilę šventė pačių artimiausių žmonių būryje – drauge su jais į Maljorką vyko 27 lietuviai.

Didžioji poros kviestinių svečių dalis yra puikiai visuomenėje žinomi pramogų verslo atstovai, tarp kurių ir – Naglis Bierancas, Lukas Gricius, Simona Nainė, Jonas Nainys-Jovani, Jessica Shy, Nijolė Pareigytė, Rimvydas Rukaitis, Saugirdas Vaitulionis, Liutauras Galinis, Kristina Ivanova, Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė, Evaldas Norkevičius, Rokas Galvonas bei kt.

Kaip jau galėjo įsitikinti „Delfi“ skaitytojai ir N. Bunkės sekėjai, svečiame kampelyje netrūksta nei šmaikščių nutikimų, nei vakarėlių. Juolab, kad linksmybėms ir poilsiui užsakyta prabangi vila.

Poros vestuvių fotografu tapo vienas žinomiausių šios srities specialistų Lietuvoje – L. Gricius, tad šūsnį profesionalių nuotraukų iš Maljorkos išsiveš ne tik jaunieji, bet ir jų svečiai. Dalį akimirkų įamžino ir kitas puikiai žinomas fotografas – N. Bierancas.

Oficialioje ceremonijoje įspūdį savo puošniais drabužiais kėlė ne tik Natalija ir Edgaras – jų laimės liudininkai taip pat nestokojo fantazijos. Štai bene geriausia nuotakos bičiulė S. Nainė pasipuošė netradiciniu, bet išskirtiniu įvaizdžiu – juodą mini suknele su aukštu kaklu ir žemę siekiančiu šleifu.

„Kruela sugrįžo“, – socialiniame tinkle dalindamasi vaizdo įrašu, kuriame pozuoja vilkėdama efektingai atrodančią suknelę ir aukštakulnius, brūkštelėjo ji.

Prekės ženklo „Nunu“ įkūrėją neretai galima išvysti dėvint prie tamsių plaukų priderintus juodus drabužius. Tai – tarsi žinomos moters įvaizdžio dalis.

Vis dėlto tokios spalvos drabužius į vestuves lietuviai renkasi nedrąsiai. Tačiau „Delfi“ pasiteiravus, kodėl nusprendė pasipuošti juodai, Simona sakė: „Man tai – pati gražiausia spalva. Nematau nieko blogo juodoje spalvoje“.

Kitos damos puošėsi ryškiai. Pavyzdžiui, atlikėja Liepa, vilkėdama raudonais raštais margintą dviejų dalių suknelę su pūstomis rankovėmis lengvai galėjo priminti grakščią aktorę iš meksikietiškų serialų. Raudonais atspalviais vestuvėms puošėsi ir dar pora viešnių – nuotakos sesuo Kristina, pasirinkusi lengvai vėjyje besiplaikstančią suknelę virš kelių ir draugė Nijolė, sublizgėjusi efektinga suknele su kutais.

„Delfi“ prieš kelionę kalbinta Natalija minėjo, kad jiedu su Edgaru Maljorkos salą vestuvėms pasirinko dėl įspūdingų vaizdų. Čia jiedu jau yra viešėję kartu su savo artimais bičiuliais – Simona ir Jonu Nainiais.

„Maljorkoje prieš keletą metų esame buvę kartu su Simona ir Jonu Nainiais. Tai – įstabiai graži sala. Norėjosi iškelti kiek kitokias vestuves: jaukias, paprastas ir savas. Ne taip, kaip visi ir ne taip, kaip visada“, – kalbėjo Natalija.

„Delfi“ primena, kad prieš kelionę į Ispaniją pora susituokė privačioje ceremonijoje Vilniuje. Ir tuomet poros santuoka sudaryta tik pačių artimiausių žmonių apsuptyje.

Ceremonijos metu dainas dovanojo atlikėja Liepa. Porai žengiant prie altoriaus, ji atliko Edo Sheerano baladę „Perfect“.

Įspūdingų sceninių kostiumų kūrimu garsėjančiai dainininkei vestuvinę suknelę privačiai ceremonijai per savaitę pasiuvo „InŽi“ mados namai.

Šventei Maljorkoje įvaizdį kurs dizainerė Aina Zinčiukaitė bei stilistė Olga Filatova-Kontrimienė.

„Tai, ką jos sugalvojo šiai progai, man žiauriai patinka. Atsidaviau į jų rankas ir leidau daryti su manimi ką nori. Nesu kuklumo įsikūnijimas, galiu sau leisti jų sukurtą įvaizdį, o jis toks – pagal mane“, – atskleidė Natalija.

Privačioje šventėje, į kurios vidų nei fotografų, nei žurnalistų, pora neįleido, dalyvavo J. ir S. Nainiai, L. Mondeikaitė su vyru, Natalijos sesuo K. Ivanova su mylimuoju, S. Vaitulionis, N. Bierancas ir L. Gricius, o svarbiausia – abiejų jaunavedžių tėvai.

Paskelbus, kad pora oficialiai tapo vyru ir žmona, Natalija ir Edgaras pasibučiavo, o bičiulė Liepa uždainavo N. Bunkės dainą – „Aš savo laimę radau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (252)