Antrasis Milos gimtadienis vyko pagal šiltųjų kraštų temą, tad dekoracijos nusidažė margiausiomis spalvomis.

„Visų gera nuotaika, žaismingumas ir geri linkėjimai Milutę džiugins iki kito gimtadienio!“ – džiaugėsi pora.

Tarsi į tropikus nusikėlusius svečius bei jų vaikus ne mažiau stebino ir saldusis stalas, kurio bene didžiausia puošmena tapo rausvas flamingu bei gėlėmis puoštas tortas.

„Milutės 2-ojo gimtadienio šventės dekoracijomis bei vaišėmis rūpinomės patys. Leisime jums įvertinti, kaip mums pavyko“, – prisipažino tėvai, socialiniuose tinkluose pasidalinę džiaugsmingomis šventės akimirkomis. Jomis šeima dalijasi ir su Delfi skaitytojais.

Šventėje dalyvavo ir Sauliaus bei Karinos Krysko sūnus. Tėvų laimei, vyresnysis brolis ir mažoji sesuo sutaria puikiai.

„Mano sūnus Majus jai yra absoliutus didvyris. Mila jį pamačiusi būna labai laiminga, jis su ja užsiima, nešioja. Jie sutaria puikiai.

Živilė irgi puikiai sutaria su Majumi. Ji jį praktiškai pažįsta nuo gimimo. Kadangi sūnus dažnai laiką leisdavo su manimi, nesvarbu, ar tai būdavo laisvas laikas, ar koks renginys, – mes visada kartu. Tad mano visiems draugams yra tekę susipažinti su juo, Živilei yra tekę net jį prižiūrėti. Jie – labai geri draugai, kartu skaito, ruošia pamokas ir sutaria puikiai“, – kiek anksčiau Delfi yra pasakojęs S. Skambinas.

Živilė Barzdaitytė su dukra

Po dukters gimtadienio linksmybių tiek Živilė, tiek Saulius nugrimzdo į prisiminimus ir su savo sekėjais feisbuke pasidalijo itin privačia akimirka – pirmąja mažylės nuotrauka, daryta dar ligoninėje, jai vos išvydus šį pasaulį.

„Ir po visos pompastikos, žaidimų ir spalvų – lieka tyrumas. Tas tikras ir nesuvaidintas jaudulys, kai tu atėjai į šį pasaulį.

Jau 2-ejus metus esu mama. Tiek pat laiko atrodo, kad mano širdis plaka šalia mano kūno, nes ji gyvena tavyje. 2-eji nuostabūs metai, kai mokomės, tyrinėjame, augame ir besąlygiškai mylime.

„O jei pavirsčiau vabalu staiga, vis vien mane mylėtum – ar apkabintumei mane? Mylėsiu visada tave, kad ir kas mums nutiktų.“

Živilės Barzdaitytės ir Sauliaus Skambino dukra Mila

Tai citata iš knygos, kurią dažnai skaitau Milutei ir visada jai kartoju šiuos žodžius: „Mylėsiu ir piktą, liūdną ir neklaužadą tave“!

Mano dukryte, žinok, kad tėveliai visada bus su tavimi, visada mylėsime tave be jokių sąlygų ir rūpinsimės tavimi, kad ir kas nutiktų!

Būtent šią valandą prieš 2 metus tu atėjai į šį pasaulį ir tai pati pirmoji nuotrauka mano glėbyje. Neretušuota, nesuvaidinta ir tokia pilna jausmo!

O dabar tu tik spindėk, žvaigždele mūsų, tik spindėk“, – šiltus žodžius dukrai skyrė mama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)