„Išlikimo klausimas jau išspręstas“, – apie įveiktus pandeminius iššūkius sezono atidaryme kalbėjo televizijos generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

Startavusi kaip „Vilniaus televizija“, ji pakeitė keletą akcininkų, o 2019 metais pasikeitus savininkams ir 100 proc. akcijų įsigijus prodiuserių kompanijai „Singing fish“, pamažu įsitvirtino ketvirtoje pozicijoje tarp visų televizijų. Tai lėmė ir pasikeitęs televizijos turinys – pamažu visiškai atsisakyta rusiškos produkcijos, pradėtas bendradarbiavimas su Ukrainos kino gamintojais, atsirado daugiau informacinių, dokumentinių laidų, rašoma spaudos pranešime.

Kaip ir praėjusį sezoną, bus išlaikytas panašus turinio balansas – informacija, serialai ir dokumentika. Naująjį sezoną pristatęs žurnalistas Ignas Grinevičius pabrėžė, kad informaciniam turiniui bus skiriamos net 58 valandos per savaitę.

Netrūks ir autorinių laidų ar naujų bei jau pamėgtų serialų, dokumentikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)