Tai, kad 8 val. ryto sunkvežimį vairuojantis T. Bagdonavičius sulaukė policijos dėmesio, patvirtino pats dainininkas.

Vyras vežė nepritvirtintą krovinį ir už tai sulaukė baudos.

„300 eurų bauda. Labai skaudžiai, kaip po vestuvių“, – „Delfi“ pripažino pašnekovas.

Iš pradžių T. Bagdonavičius tikino nesupratęs, kodėl yra stabdomas, nes manė, jog sunkvežimis – tvirta ir patikima priemonė kitoms transporto priemonėms gabenti. Visgi jis klydo.

„Atrodo, saugiai vežiau. Mašina su kraštais, tai tikrai ekskavatorius neiškris. Savo reikalais važiavau, iš draugo išsinuomojau, maniau, porą kelmukų su ekskavatoriumi išrausiu“, – pasakojo jis.

Atlikėjas teigė, kad jaučiasi taip, tarsi baudą būtų gavęs už nieką. Nuvylė ir pareigūno bendravimas.

„Pasiėmiau iš draugo krovininę mašiną su ekskavatoriumi, sakau, užsidirbsiu kelis eurus, nes po vestuvių išsileidau, – juokėsi pašnekovas. – Važiuoju sau ramiai dainuodamas, žiūriu, policija stovi, galvas nuleidę. Pravažiavęs vėl pažiūrėjau, šįkart jau per veidrodėlį, ir pamačiau, kad iš paskos važiuoja. Nekreipiau dėmesio, o paskui matau, kad stabdo.

Priėjo policininkas visas piktas ir su lenkišku akcentu pradėjo šaukti, kad mano krovinys esą nepritvirtintas. Aš jam sakau: dėde policininke, jis juk saugiai stovi, o ir automobilis – krovininis su aukštais tvirtais kraštais, kur jis tau nukris. Jis dar piktesnis pasidarė. Dar pasakiau, kad visas Kaunas taip važiuoja ir niekam neužkliuvo, tai kodėl būtent aš užkliuvau? Šis dar labiau supyko, kodėl teisybės ieškau, ir dar pusvalandį rašė gerą baudą. Turbūt pirmą kartą gaunu tokią didelę baudą ir kone už nieką. Tai mėgavausi, kaip pareigūnas gerai savo darbą atlieka“, – kalbėjo T. Bagdonavičius.

„Manau, kad reikia gaudyti tokius vairuotojus, kurie stoteles varto, o ne tokius, kurie realiai nieko blogo nepadarė. Na, bet jei norėsi prisikabinti, tai ir prie batų gali. Nusivylęs visiškai“, – pridūrė jis.

Kelių šimtų eurų baudą gavęs Tomas nosies nenukabino.

„Dar mintis buvo pasiūlyti vestuvių pyrago, gal būtų paleidę ir be baudos, bet paskui pagalvojau, kad galiu su Edita Mildažyte vienoje kameroje atsidurti“, – juokėsi dainininkas.

„Kai tiek sumokėjau, tikėjausi, kad lydės mane su švyturėliais“, – pridūrė T. Bagdonavičius.

„Delfi“ primena, kad praeityje T. Bagdonavičiaus pavardė skambėjo kilus ne vienam skandalui, į kurį būdavo įsipainiojusios ir žinomos moterys. Visgi dabar dainininkas kur kas ramesnis ir už tai dėkoja savo naujajai žmonai Audronei Gigienei. Rugsėjo 11-ąją pora susituokė Kauno rotušėje.

„Taip, praeityje turėjau santykių su merginomis, bet negalima sakyti, kad jie buvo nesėkmingi ar sėkmingi. Tiesiog gyvenimas taip viską sudėlioja, ir nieko čia nepadarysi. Nė apie vienus santykius negaliu pasakyti nieko blogo, kaip ir visada – iš kiekvienos pažinties ko nors išmoksti, padarai klaidų, bet iš jų pasimokai.

O mano skandalų etapas jau seniai baigtas. Turiu moterį, su kuria noriu nugyventi visą likusį gyvenimą, o kaip bus – laikas parodys. Man ir Audronei jau ne po 20 metų, tai tikrai mokame kalbėtis ir spręsti iškilusias problemas“, – atviravo Tomas.

Vestuvės – ne vienintelis pokytis poros gyvenime. Prieš pat įtvirtindami savo oficialią sąjungą jiedu Kaune įsigijo bendrą būstą – šviežiai atnaujintą dviejų kambarių butą prie pat Botanikos sodo.

„Po vestuvių su Audrute, kaip juokaujame, važiuosime savaitei, o gal dviem medaus mėnesio, dar atšvęsime ir mano gimtadienį, nes susituokėme būtent per jį. Nors nepamiršiu vestuvių metinių, – juokėsi dainininkas ir linksmai pridūrė. – Taigi, merginos, damos, panelės ir moterys, Tomytis vedė ir jau nebėra svajonių jaunikis.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (149)