Jaunieji su artimiausiais bičiuliais ir giminaičiais visai savaitei apsigyveno uolėtos, Viduržemio jūros apsuptyje plytinčios salos viloje, kurioje – kiekvienam svečiui rezervuota po atskirą kambarį. Anot Natalijos, buvo planuota, kad į šventišką kelionę leisis 20 žmonių, tačiau artėjant skrydžiui, svečių sąrašas vis pildėsi ir pasiekė 27.

Vila, kurioje apsistojo kompanija, pasižymi itin šviesia aplinka. Akį traukia lauko virtuvė su didžiuliu, gausią kompaniją sutalpinsiančiu stalu, ant kurio visą savaitę garuos gardūs patiekalai, už kuriuos atsakingas kartu su kompanija pasveikinti jaunavedžių skridęs žinomas virtuvės šefas Rokas Galvonas. Papramogauti kviečia ir šalia pastato įrengtas erdvus baseinas.

Vestuvių dieną poros laukia fotosesija, o po to – jaudinanti tuoktuvių ceremonija. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)