Džiugia žinia socialiniame tinkle pasidalijo krepšininko žmona. „Emilis tapo broliu savo sesei“, – rašė Salomėja.

Tuo tarpu tėtis pridūrė: „Šeima didėja“.

Mergytė gimė penktadienį, rugsėjo 17-ąją.

Grigoniams tai – jau antroji atžala. Pora kartu augina 2019 m. balandį gimusį sūnų Emilį.

Apie tai, kad laukia pagausėjimo, sutuoktiniai pranešė birželio viduryje.

Socialiniuose tinkluose sportininkas su savo žmona tąkart pasidalijo jausmingomis akimirkomis iš šeimos albumo ir pasidalino naujiena, kad jiedu laukia netrukus gimsiančios dukrelės.

Instagrame M. Grigonis pridūrė, kad šis gyvenimo etapas – jaudinantis.

Raudoną CSKA aprangą artimiausius tris sezonus vilkėsiąs buvęs Kauno „Žalgirio“ lyderis M. Grigonis per metus uždirbs po daugiau nei 1,3 milijono eurų.

Visgi šeimos atvykimo į Maskvą krepšininkui teks palaukti – jo žmona, kaip specialiame interviu CSKA gerbėjams pasakojo pats M. Grigonis, planuoja gimdyti Lietuvoje.

„Mano žmona laukiasi ir gimdys Lietuvoje, tad kažkur apie du mėnesius Maskvoje būsiu vienas. Po vaiko gimimo, jie visi kartu atvyks, o per tą laiką man reikės paruošti daug dalykų. Be šeimos lengva nebus. <...> Kol būsiu vienas, viską paruošiu žmonai ir šeimai. Ji gimdys rugsėjo 12 dieną, todėl turėsiu šiek tiek laiko“, – pasakojo krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)