„Buvo ašarų. Bet labai daug laimės ašarų. Neįtikėtinai graži ceremonija, neįtikėtinai jautri, su artimiausiais žmonėmis – tikrai tokia, apie kokią jie svajojo, kokią jie planavo ir kokios jie norėjo“, – pasakojo Simona.

Jai antrino ir vyras Jonas: „Mes ir paliūdėjome, ir pasijuokėme – buvo visko. Smagu matyti, kai žmonės žengia tokį žingsnį. Mes patys jį žengėme prieš aštuonerius metus, pasakėme, kas jų laukia, nes jau turime patirties. Bent jau aš, kadangi gerai pažįstu Edgariuką, tai labai džiaugiuosi dėl jo. Simona lygiai taip pat džiaugiasi dėl Natalijos. Mes švenčiame ir švęsime kartu Maljorkoje visą savaitgalį.“

Meilės šventės svečiai ir bene artimiausi jaunavedžių draugai neslėpė, kad ceremonijos metu ašarą braukė daugelis.

„Oi, mes verkėme, žinokite, visi. Man atrodo, kad nebuvo nė vieno žmogaus ceremonijoje, kuris neapsiašarotų, įskaitant darbuotojus, vestuvių planuotojus, dalyvius ir pačią nuotaką su jaunikiu. Visi verkė. Bet verkė iš laimės, kadangi viskas buvo taip gražu, taip tikra“, – pasakojo Natalijos draugė.

„Liepa labai gražiai padainavo, grojo labai graži muzika, pati ceremonija irgi buvo labai graži. Mes su Simona iki 1 val. nakties vakaro galvojome apie istoriją, kokią galėtume papasakoti, kadangi esame liudininkai. Paskaitėme labai gražų tekstą apie santuoką, kad ji iš esmės nėra tik labai graži“, – pridūrė J. Nainys.


Bene gražiausia privačių tuoktuvių dalis, pasak liudininkų, buvo ta, kad įžadus Natalija ir Edgaras vienas kitam sukūrė patys. Ne ką mažiau jautrus buvo ir dainininkės sūnaus gestas.

„O įžadai kokie! Gailėkitės, kad neturėjote progos jų išgirsti, – nusijuokė Simona. – Jie buvo labai gražūs! Juos parašė patys jaunieji.“

„Gražiausias momentas buvo, kai Kristupas sakė savo kalbą, kurią jis pats parašė. Sakydamas tuos žodžius, jis apsiverkė, o po to apsiverkė visi kiti. Apie tai ir turi būti vestuvės. Apie tokias emocijas, kai tu verki ne iš liūdesio, o iš laimės“, – tikino Jonas.

N. Bunkės ir jos išrinktojo tuoktuvės buvo itin privačios – skirtos tik patiems artimiausiems šeimos nariams ir bičiuliams. Žiniasklaidai buvo leidžiama porą ir svečius įamžinti tik už šventės ribų.

„Buvo labai mažai žmonių, bet susirinko visi artimiausi žmonės, – tikino santuokos liudininkai. – Norisi padėkoti žurnalistams, kad labai gražiai pasitikote tiek mus, tiek jaunuosius. Labai malonu, kad išlaikytas atstumas.“

Iškilią progą S. ir J. Nainiai savo bičiuliams linkėjo to, kas svarbiausia.

„Tai bus paprasti, bet gražūs žodžiai: „Ką Dievas sukūrė, lai žmogus niekada neišskiria“, – su šypsena sakė pora.

Ne paslaptis, kad vasaros sezonas daugeliui pramogų verslo atstovų yra tikras darbymetis, tad tiek jaunavedžiai, tiek jų svečiai nekantrauja sulaukti išvykos į Maljorką, kur vyks dar viena vestuvių šventė.

„Švenčiame jų meilę. Pagaliau atėjo mūsų laikas, nes visą vasarą dirbome. Natalija dirbo taip pat, turėjo daug renginių, tad dabar laukia vestuvės, Maljorka, atostogos“, – šypsenos neslėpė pašnekovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (441)