Iš Kauno kilusi E. Vilkevičiūtė tapo rugpjūčio mėnesio viršelio mergina. Fotosesijoje, kurią įamžino fotografas Gillesas Bensimonas, lietuvė pozavo Ibizos saloje.

Nepaisant to, kad Edita mėgavosi Ispanijos saule, ji trumpo interviu metu prisipažino, jog jos širdis priklauso lietuviškai vasarai.

„Ideali „Elle“ viršelio merginos Editos Vilkevičiūtės vasara. Modelis iš Lietuvos tiesiog dievina natūralią bei gyvybės pilną vasarą ir sako, kad šis karštasis sezonas dar niekada nebuvo toks nuostabus“, – rašo elle.fr ir dalijasi manekenės mintimis.


Poreikis sugrįžti prie šaknų

Visada norisi sugrįžti į savo vaikystės kraštą. Lietuva vasarą tiesiog nuostabi! Gamtos kvapai mane sugrąžina į gražiausius prisiminimus. Labai mėgstu su mama kapstytis darže, stebėti, kaip auga daigai, rinkti uogas, nerūpestingam pokaičio miegui išsitiesti ant žolės, kol mama puoselėja savo rojų žemėje. Mano tėtis – tikras šašlykų karalius. Tai marinuotos mėsos gabalėliai, veriami ant iešmo ir kepami po atviru dangumi. Jais vaišina šeimą ir užsukančius svečius.

Poilsis salose

Graikijos salas įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio. Ten vykstu kiekvieną vasarą, esu nuo jų tiesiog priklausoma. Tie paprasti jų pavadinimai mane akimirksniu nuneša į svajas: Folegandras, Patmas, Amorgas, Antiparas, Serifas, Mikonas... kur lankau savo bičiulius. O kiek dar neatrastų vietų, neregėtų kraštovaizdžių... Be to, niekada neatsivalgau graikų virtuvės patiekalų!

Gaivaus oro gurkšnis

Man patinka visos lauko sporto šakos. Vienas iš didžiausių malonumų vasarą – žaisti tenisą korte po atviru dangumi. Visai neseniai aptikau nuostabią vietą netoliese Paryžiaus – „Tennis Club de la Chataigneraie“. Mėgstu apsistoti viešbutyje „Hotel Il San Pietro di Positano“, jis turi vieną gražiausių kortų visame pasaulyje. Patinka ir vandens sportas, pavyzdžiui, jėgos aitvarai ar vandenlentės, taip pat ilgi pasivaikščiojimai po mišką... Iš karto po lietaus, tas kvapas nepamirštamas ir su niekuo nesupainiojamas.

Saulės vonios

Manau, kad per visus tuos metus tapau tikra deginimosi profesionalė. Dievinu saulės nubučiuotą odą, tą atspalvį. Tada ji atrodo natūraliau, lygesnė, spindi. Be abejo, rūpinuosi savo oda. Mano paslaptis? „X-Treme Propolis SPF 45+“ apsauginis kremas veidui iš „Epicuren“. Vakarais maišau itin tyrą alyvuogių aliejų su „Premium Care Oil“ iš „St Barth“. Man tai tikrų tikriausias vasaros kvapas! Ir niekada neinu iš namų be savo „Chanel“ rankų kremo.

Pasivaikščiojimai po parduotuves

Vasarą apima noras skirti laiko sau, atrodyti gražiai ir atnaujinti garderobą. Kalbant apie maudymosi kostiumėlius, „Eres“ prekės ženklas yra būtinybė. Taip pat labai patinka „Kar / L'Art de l'Automobile“ prekės ženklas, jie pristatė neįtikėtinai kietų marškinėlių ir kombinezonų kolekciją. Dar dievinu „Tamuna Ingorokva“ sukneles. Ilgalaikei investicijai renkuosi tik „The Row“. O makiažas tik iš „Westman Atellier“, įsigijau visą produktų liniją.


Delfi primena, kad E. Vilkevičiūtė yra bene žinomiausias pasaulyje dirbantis modelis iš Lietuvos. Ji dirba su tokiais prekės ženklais kaip „Karl Lagerfeld“, „Gap“, „Christian Dior“, „Armani“, „Calvin Klein“ ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)