Jauki ceremonija vyko pačių artimiausių žmonių būryje Marijampolėje – ten, kur jų keliai ir susikirto.

„Su Agne susipažinome prieš 8 metus, Marijampolės Petro Kriaučiūno bibliotekoje, Agnei atliekant praktiką. Tiek metų ir esame kartu“, – pasakojo jaunikis.

Pasiteiravus, ar greitai suprato, kad Agnė yra jo žmogus, su kuriuo norisi praleisti visą gyvenimą, Vilius buvo atviras.

„Nei man, nei Agnei tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Mums reikėjo laiko geriau pažinti vienas kitą. Ilgiau bendraujant su ja supratau, kad tai yra žmogus, kuris žiūri ta pačia kryptimi, kaip ir aš, jaučia pagarbą kitam žmogui ir turi pačias geriausias žmogiškąsias savybes, kurias šiandien surasti pas kitus žmones dažnai tampa sudėtinga“, – neslėpė pašnekovas.

Po oficialiosios dalies jaunieji ir jų svečiai meilės šventę pratęsė gamtos apsuptyje.

Vestuvės įvyko magišką datą – 2021.08.21, tačiau ne mes pasirinkome ją, o ji mus, kadangi paskambinus į kaimo turizmo sodybą „Onixas“ buvo belikusi tik vienintelė laisva data. Mums tai tiko. Vestuvės nuo pat pradžios iki pat pabaigos buvo idealios, būtent tokios, kokias įsivaizdavome ir kokių norėjome. Vestuves pradėjome planuoti lygiai prieš metus, paprašę juvelyro Ernesto Ramanausko mums sukurti vestuvinius žiedus“, – atviravo V. Krivickas.

Vilius kartojo, kad šventė tiek jam, tiek jo mylimajai buvo nuostabi, tačiau keli momentai į atmintį įsirėžė visam gyvenimui.

„Žengdamas bažnyčioje susigraudinau pažvelgęs į savo tėvus ir senelį, kuriam jau 96 metai. Visų akyse buvo ašaros – susigraudinau ir aš. Jautrių akimirkų netrūko ir priesaikos metu“, – atviravo pašnekovas.

Agnė ir Vilius Krivickai / Foto: Giedrius Pranaitis Photography

Vilius iki šiol puikiai atsimenamas iš populiaraus televizinio projekto, pasirodo, kad jis toli nuo muzikos nepabėgo – atlikėjas iki šiol sėkmingai užsiima dainininko profesija.

„Turiu grupę „Majamis“, su kuria koncertuojame vestuvėse ir kitose šventėse. Vestuvių šventėse man visuomet jautriausiai atrodydavo vestuvinis šokis ir visada pasvarstydavau, kada gi bus mano šventė. Žengiant į bažnyčią, man viskas atrodė siurrealistiškai ir kad tai vyksta ne man.

Be abejo, savo vestuvėse taip pat padainavau, tačiau tik dvi dainas – vieną jaunajai, o kitą – tėvams. Visa kita patikėjau į profesionalų rankas. Renginį vedė bei savo programą pristatė atlikėjai Aušrinė Gerikienė, Vitalija Katunskytė, Giedrius Balčiūnas (Mr. Jumbo), iliuzionistas Modestas Petrikas. Antrąją šventės dieną pasveikinti atvyko ir draugas Radži.

Organizuojant vestuves tikrai žinojau, ko noriu: paprastų, linksmų, nuoširdžių vestuvių, nes tai mūsų diena, kuri daugiau niekada nepasikartos ir čia ne vieta vaidybai ar įrodinėjimui to, kuo nesi“, – šiltai Delfi pasakojo V. Krivickas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)