Instagrame daugiau nei 45 tūkst. sekėjų turinti Greta atostogų akimirkomis dalinasi ir socialiniuose tinkluose. Daugelyje paviešintų nuotraukų matyti, kad šeima leidžia laiką kartu.

„Vakaras šiltas“, – šalia nuotraukos rašo Antalijoje atostogaujanti sporto trenerė.

G. Lebedeva paviešino ir emocingą mažosios Elaros atostogų akimirką. Besišypsanti beveik šešių mėnesių mergaitė ištirpdė ne vieno Gretos sekėjo širdį.

„Atostoginė nuotaikėlė“, – patvirtina moteris.

Ne vienas internautas atkreipė dėmesį, kad sveiką gyvenseną propaguojanti Greta po antrojo gimdymo stebėtinai greitai atgavo savo įprastas kūno formas. Už pastangas žinoma moteris sulaukė begalės komplimentų. Tiesa, kiek anksčiau ji tikino, kad lengva nebuvo.

„Jaučiuosi gerai, tačiau kūnas atsistato truputį lėčiau nei po pirmojo vaikučio. Nėra ko norėti – ir amžius kitas, ir kūno audiniai jau visko matę. Visgi moters organizmas ir kūnas yra stebuklas – kaip po tokių kardinalių pokyčių viskas vėl gali grįžti į savo vietas. <..> Reikia dirbti, kad kūnas vėl būtų toks, kokio noriu! Į sporto salę kol kas nepavyksta ištrūkti, tačiau namuose bent kažkiek pajudėti galiu“, – užsispyrimo nestokojo ji.

Šių metų pavasarį antrą atžalą pagimdžiusi Greta tobulas savo kūno formas pademonstravo ir atostogų metu. Moteris atrodo išties neįtikėtinai – tai įrodo puikūs kadrai, kuriuose ji dėvi maudymosi kostiumėlį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)