„Galiu patvirtinti tiek, kad Vilniaus apylinkės teisme yra iškelta civilinė byla, kurioje atsakovas – Egidijus Dragūnas. Dėl išlaikymo priteisimo“, – LNK „Žinioms“ sakė teismo atstovė spaudai.

E. Dragūnas patikino apie nesantuokinį vaiką nežinojęs, tačiau pernelyg dėl to nenustebo.

„Pirmą kartą girdžiu. Nelabai kažką žinau, bet draugas man sakė, kad turėčiau sveikintis su kiekvienu vaiku, nes gali būti mano“, – juokavo atlikėjas.

LNK žiniomis, kalbama apie nesantuokinį Selo sūnų, kuriam – devyneri.

Kaip LNK informavo tapatybę slepiančios moters teisininkė, ši pageidavusi informacijos neviešinti. „Tai yra jautri situacija“, – sakė ieškovės teisininkė Marina Gušauskienė.

„Ieškinys iškeltas dėl išlaikymo priteisimo nepilnamečiam vaikui. Prašoma tam vaikui priteisti įsiskolinimą ir išlaikymą, kuris būtų mokamas kas mėnesį. Šiuo metu yra priimtas ieškinys ir atsakovui nustatytas 20 terminas pateikti atsiliepimą į ieškinį“, – LNK komentavo Vilniaus apylinkės teismo atstovė Gintarė Vosyliūtė.

E. Dragūnas komentavo, esą atsisakyti mokėti alimentų nežada.

„Gali. Kodėl gi ne. – paklaustas, ar gali būti tiesa, jog yra dar vieno vaiko tėvas, atsakė Egidijus. – Aš mokėti visada pasiruošęs. Aš gi vyras“.

Pasiteiravus, ar bus atliekamas DNR testas tėvystei patvirtinti, bylos medžiagą atskleisti buvo atsisakyta.

Dar nėra aišku, ar byla bus nagrinėjama viešai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (272)