„Ko gero, moterys mane supras, kokį svarbų vaidmenį mums vaidina plaukai. Ir, bent man, tai sukėlė tam tikrų kompleksų. Juk kiekvienos paauglės svajonė yra turėti gražius plaukus, o aš jų neturėjau. Netekau. Todėl bėgant metams vis nedrąsiai susimąstydavau apie plaukų priauginimo procedūrą.

Pirmą kartą „Elitera“ merginoms parašiau prieš metus. Paskui išsigandau, gal nereikia? Bet supratau, kad ir kaip lepinsiu savo plaukus – jų daugiau neatsiras, taigi – praėjus metams parašiau Gintarei Eimantaitei dar kartą“, – atviravo Renata.

Televizijos laidų vedėja juokėsi, kad nėra tipinė moteris ir itin mažai laiko skiria sau.

„Visada dalinu save kitiems, o pačiai laiko vis nelieka. Niekaip nerandu laiko nubėgti pas kosmetologę ar kokiai kitai gražinimosi procedūrai. Laiko stygius, ko gero, pavertė mane natūraliste, dėl to neturiu daugelio tų dirbtinių dalykų, kaip blakstienos ar kita, nes tai tiesiog reikalautų daugiau laiko“, – pasakojo ji.

Plaukų priauginimo studijos direktorė paatviravo, kad itin daug Lietuvos merginų turi kompleksų dėl savo plaukų.

„Lietuvių merginų plaukai yra genetiškai silpni, itin reta mergina gali pasigirti natūraliais gražiais plaukais. Labai smagu, kad galime moterims padėti įveikti šiuos kompleksus. Visada sakau, kad pirmiausia reikia pradėti nuo meilės sau iš vidaus. O tada – galima ir patobulinti tai, ko Dievas galbūt nedavė. Iš tikrųjų neįtikėtina, kaip emociškai pakeičia žmogaus savijautą plaukų pokyčiai. Atrodo, kad gyvenimas įgauna naujas spalvas!“ – kalbėjo G. Eimantaitė.

Šiuos žodžius paantrino ir Renata, kuri po plaukų priauginimo procedūros, žiūrėdama į veidrodį, net išliejo laimės ašarą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)