„Laurynas žinojo mano požiūrį, žinojo, kad aš noriu vestuvių, žinojo, kad man tai svarbu, bet man nereikėjo vyro įkalbinėti: „Na, pasipiršk man, na aš taip noriu, greičiau darom tas vestuves....".

Pas mus to nebuvo. Jeigu vyras nori, tai jis ir paims, ir niekur tu nepabėgsi, būsi jo. Ir tapsi jo žmona...“, - šį pirmadienio vakarą 20 val. pirmoje LNK naujo sezono gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos 26-erių nuomonės formuotoja Viktorija Siegel.

Laidoje žiūrovai pamatys ir išskirtinius, iki šiol niekur nerodytus Skaisčiausios Dievo Motinos cerkvėje įvykusios vestuvių ceremonijos kadrus ir įspūdingos, prabangios šventės akimirkas, rašoma pranešime spaudai.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

„Keliskart pagalvojau, kad apalpsiu dėl nerimo ir streso... Buvo apėmęs toks jaudulys, kad stoviu, ir galvoju: „Dieve, Vika, tu tik laikykis". Pažiūriu į Lauryną, o jis šypsosi lyg niekur nieko.

Kai tariau priesaikos žodžius, atrodo, it akmuo nuo širdies, jau ištekėjau, ir baisiausia jau praėjo“, - apie ceremonijos metu užplūdusias emocijas pasakos Viktorija.

Viktorijai ir Laurynui pastarieji metai buvo kupini išbandymų, viešų aptarinėjimų, tačiau šią audrą nuo pat jųdviejų draugystės pradžios lydėjo begalinė meilė, kuri neleido pasiduoti net sunkiausiais momentais.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

„Nuvilnijus didelei bangai prieš metus, jau aiškiai žinojome, kad mudviejų kelias – vestuvės. Buvome įsitikinę, kad niekas mums nesutrukdys mylėti ir gerbti vienas kitą. Šiandien matome, kad buvome teisūs“, – pasakoja L.Suodaitis.

Laurynas mylimajai pasipiršo per įsimintiniausiu tapusį Viktorijos gimtadienį praėjusių metų lapkritį. Nieko nelaukę, jiedu pradėjo planuoti gyvenimo šventę.

Galiausiai, liepos 23-iąją, jųdviejų svajonė išsipildė – vedybos pažymėjo vieno etapo pabaigą ir ramaus, šeimyniško, meile ir pagarba paremto gyvenimo pradžią.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Skaisčiausios Dievo Motinos cerkvę jaunieji pasirinko neatsitiktinai. Viktorija išpažįsta stačiatikybę, todėl nuo pat pradžių mylimieji žinojo, kad amžiną meilę prisieks cerkvėje. Vis dėlto, Viktorija pasakojo, kad nei tobulas oras, nei vedybų vieta neturi didelės reikšmės. Svarbiausia tai, kad jiedu – jau vyras ir žmona.

„Išsipildė mano svajonė. Kai tikrai myli vyrą, nori už jo ištekėti ir sukurti šeimą. Nėra taip, kad padėjus parašą viskas pasikeičia. Bet ženkliai maloniau, kai vyras, pabučiuodamas tave į lūpas, ištaria: „Tu mano Žmona“. Tam pritartų kiekviena moteris – juk negali būti visą gyvenimą pristatinėjama kaip draugė ar gyventi amžinai sužadėtinės statuse“, – džiaugėsi Viktorija.

Išskirtiniai Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio vestuvių kadrai – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val. pirmoje naujo LNK sezono gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)