Nuo Klaipėdos į Preilą pasukusi pora ketina niekur neskubėti, mėgautis pokalbiais, trumpais sustojimais pailsėti, geru oru bei vienas kitu, rašoma pranešime spaudai.

Įsimylėjėliai juokauja, jog aplinkiniai jų pasirinkimus retai kada supranta ir vadina keistuoliais. Tačiau jų sprendimams tai įtakos nedaro.

Prieš metus oficialiai savo jausmus įteisinę Viktorija ir Julius įsitikinę, kad prabangi vakarienė ir viešbutis tokia proga – ne jų tema.

„Su vyru esame panašūs – vėjavaikiški ir spontaniški. Tad, pirmi mūsų santuokos metai buvo tokie patys kaip mes – nenuspėjami, audringi, įvairiapusiai“, – patikina žinoma stilistė.

Anot Viktorijos, Julius palaiko daugelį sprendimų, o ji atsilygina tuo pačiu.

„Esame empatiški ir jautrūs – tiek aplinkiniams, tiek vienas kitam. Bet labai svarbu,, kad sugebame vienas kita palaikyti, pajusti ir išgirsti“, – sako V. Šaulytė-Mockė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)