„Mylima ir laiminga“, – taip savo vieną naujausių nuotraukų komentavo atlikėja.

Joje žinoma moteris pozuoja vilkėdama rausvą suknelę. Ne mažiau akis traukia ir tokios pat spalvos lūpos, akių šešėliai.

Donata Gutauskienė-Laisva / Foto: Rasa Suprara Photography

Profesionali fotografija akimirksniu sulaukė internautų įvertinimų.

„Neatpažinau, Donatyt! Oho!“ – stebėjosi viena moteris.

„Va, kokius stebuklus daro makiažas ir geras fotografas“, – su šypsena atsakė atlikėja.

Visgi panašūs komentarai nesiliovė. Internautai gražiais komentarais puošė ir kitas meniškos fotosesijos nuotraukas.

„Nepažinau“, – tikino komentatorė.

„Tikrai sunku atpažinti“, – antrino kita.

„Labai išgražėjusi... Ką reiškia, kai yra tinkamas vyras šalia. Mylintis ir rūpestingas. Moteris visada pradeda žydėti. Sėkmės jums visur ir visada!“ – linkėjo dar viena Laisvos sekėja.

Donata Gutauskienė-Laisva / Foto: Rasa Suprara Photography

Pastaruoju metu Laisvos socialiniuose tinkluose talpinamos nuotraukos neretai sulaukia gerbėjų komentarų apie jos išvaizdą. Internautai pastebi, kad kažkas pakito dainininkės veide. Ar oda lygesnė, ar lūpos putlesnės, ar šypsena baltesnė – spėlioja jie. Tačiau žinoma moteris į tokias kalbas reaguoja su šypsena ir maloniai atsako, kas iš tiesų jos išvaizdoje per pastaruosius metus pakito.

„Paauglystėje mano suvokimas apie tai, kaip turėčiau atrodyti, buvo vienoks, o vėliau, perkopus 30-imt, matai save vėl kitaip. Normalu, kad ilgainiui išvaizdai dėmesio imi skirti daugiau. Nors man yra 32-eji, tikrai išlenda pirmosios ryškesnės raukšlelės, antakiai nebe tokie vešlūs, kokie buvo 20-ies. Tai normalu. Su amžiumi imi labiau save prižiūrėti, nes imi pastebėti ryškesnius trūkumus. Juk visi einame ne jaunyn. Tačiau nieko drastiško su savo išvaizda aš nedariau“, – kiek anksčiau Delfi pasakojo dainininkė.

„Mano drastiškiausias pokytis buvo krūtinės operacija, bet apie ją jau esu kalbėjusi anksčiau ir niekada neslėpiau šios korekcijos. Tai buvo mano sena svajonė, kurią visgi ryžausi įgyvendinti tik po ilgų metų, kad tikrai būčiau užtikrinta ir pasiryžusi šiam žingsniui. Tuomet man buvo 31-eri“, – pridūrė ji.

Laisva mano, kad moteriai kartais reikia visai nedaug, jog jos išvaizda ženkliai pasikeistų.

„Pavyzdžiui, elementarus antakių sutvarkymas, jų patamsinimas, formos pakeitimas – jau duoda stiprų bendrą pokytį, kadangi antakiai apskritai įrėmina mūsų veidus. Aš taip pat visai neseniai buvau pas specialistę, kuri man sutvarkė antakius ir iškart sau tapau gražesne. Tas pats galioja ir su plaukais. Nusidažius juos, pasišviesinus ir veidas kitaip atrodys“, – tikino moteris.

Ne vienas komentatorius po nuotraukomis pabrėždavo ir Laisvos lūpos, kurios dabar atrodo kur kas putlesnės.

„Taip, lūpos buvo kažkiek koreguotos, šito aš irgi neslėpsiu. Juokingas dalykas tas, kad anksčiau išgirsdavau ar perskaitydavau apie save, jog esu siauralūpė ar visai belūpė, dabar vėl negerai. Šiek tiek pasiputlinau lūpas, bet dabar sulaukiu komentarų, kad tapau jau labai pasikeitusi. Ne veltui sakoma, kad žmonėms neįtiksi. Bet aš to ir nesiekiu. Savo gyvenimą gyvenu sau, todėl ir noriu atrodyti graži sau, o kiti gali turėti kitokią nuomonę.

Donata Gutauskienė - Laisva

Žinoma, aš esu už tai, kad viskas turi būti daroma su saiku, nepadauginant. To labiausiai ir bijojau, kad tokios korekcijos neatrodytų labai ryškiai. Bet, kaip ir minėjau, tai nuomonės dalykas. Vieniems jau dabar atrodo, kad tai negražu, jog jau dabar padauginta, o man – gražu. Svarbiausia, kad gerai jaučiuosi pati, o taip ir jaučiuosi“, – džiaugėsi pašnekovė.

Laisva tikina, kad antakiai, lūpos ir plaukai yra vieninteliai kiek žymesni pokyčiai pastaruoju metu, nors ir atsiranda tuo abejojančių.

„Daugiau tikrai nieko nesikoregavau. Tiesą sakant, aš gana dažnai sulaukiu komentarų ar klausimų, ar tik ko nors nepasidariau, nes atrodau labai pasikeitusi. Bet juokingiausia tame, kad tikrai daugiau nieko nepasidariau. Nei aš odą lyginau ar tiesinau, nei aš į skruostus ką nors leidausi. Tikrai to nebuvo. Todėl man tokie pastebėjimai labai malonūs, juos priimu kaip komplimentą“, – šypteli ji.

Dainininkė juokauja, kad ryškesnius skirtumus tarp jos nuotraukų galėjo palikti ir šiuolaikinės technologijos.

„Gal gerą filtriuką užsidėjau nuotraukoms, – juokėsi žinoma moteris. – Juokas juokais, bet nepamirškime, kad daugelis moterų socialinėje erdvėje nuotraukas įkelia jau šiek tiek paredaguotas specialiomis programėlėmis. Neslėpsiu, kad ir aš mėgstu šiek tiek save pagražinti. Bet, žinoma, aš visame kame stengiuosi išlaikyti saiką, kad gatvėje žmonės mane atpažintų.“

Laisva tikina, kad nėra ta moteris, kuri skirtų daug laiko savo išvaizdos puoselėjimui.

„Tikrai nesu ta, kuri daug išleistų grožio priemonėms, neinvestuoju ir į procedūras. Nesu net ta, kuri kas mėnesį lankosi grožio salonuose, nes daug dalykų susitvarkau pati ir skiriu tam mažai laiko. Kasdien aš rengiuosi labai paprastai, mėgstu laisvalaikio stilių, sportbačius, tačiau jei jau būna koks vakarėlis, mėgstu pasipuošti, kadangi juose esu reta viešnia. Nors aš pati neskiriu daug laiko grožio sričiai, nesmerkiu tų, kurios gyvena atvirkščiai. Manęs tikrai nepiktina nei tos injekcijos, nei kitos grožio procedūros. Svarbiausia, kad tas žmogus, jas besidarantis, jaučiasi gerai. Jei taip yra, tuomet puiku“, – sako atlikėja.

„Kai tau yra 20-imt, tave erzina vienokios problemos, kai tau 30-imt – kitokios. O, kai bus 40-imt – vėl bus kitaip. Bėgant metams norisi vis daugiau save palepinti, tačiau su sveiku protu“, – Delfi pridūrė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (380)