Į naujojo TV3 sezono atidarymo šventę gausiai plūdo kviestiniai svečiai. Tarp jų – aistringai savo darbui atsidavę kolegos, partneriai, prodiuseriai bei daugybė visuomenėje žinomų veidų.

Būryje svečių buvo galima pamatyti ir televizijos laidų vedėją Mindaugą Stasiulį. Tiesa, smalsuolių akis patraukė tai, kad žinomas vyras ant raudonojo kilimo pozavo ne tik vienas, o ir su žavia dama. Jiedu prieš fotografų blykstes stojo susikabinę.

Įžengus į vakarėlio erdvę M. Stasiulis drauge su minėtąja viešnia netrukus leido suprasti, kad jie – daugiau nei draugai. Pora prieš Delfi fotoobjektyvą pademonstravo šiltus jausmus vienas kitam ir dovanojo romantiškus kadrus.

Išskirtines nuotraukas iš šventės, kurioje nuo Mindaugo veido nedingo šypsena ir kurioje jis pirmąkart viešumoje pasirodė su savo širdies drauge Milda, galite pamatyti čia:

Į iškilmingą naujojo sezono šventę atvyko ne tik tie, kuriems patirtis televizijoje ne naujiena, bet ir tie, kurie prie laidų vedėjų vairo stoja pirmąkart.

„Pasitikdami naują sezoną, kiekvienais metais kartelę sau keliame vis aukščiau. Bendromis jėgomis siekiame, kad naujasis sezonas džiugintų ne tik žiūrovus, bet ir mus pačius. Neatsitiktinai šį sezoną pavadinome „Skirtingai nuostabūs“ – visi mes iš tiesų esame skirtingi, bet būtent tuo ir žavūs. O televizija, transliuodama įvairius pasakojimus ir istorijas, dalindamasi naujienomis, pranešdama svarbiausias žinias ir suteikdama daugybę įvairiausių emocijų, mus, tokius skirtingus, geba suvienyti.

Mes gyvename tuo, kuo gyvena kiekvienas mūsų žiūrovas, stengiamės įsiklausyti į visų jų poreikius ir pasiūlyti tokią programą, kurioje ką pasižiūrėti rastų visi. Šiandien, kartu su visais, mes norime džiaugtis visų mūsų unikalumu ir pakviesti dar vieną, „skirtingai nuostabų“ sezoną praleisti kartu su mumis“, – sakė TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė.

Po L. Blaževičiūtės pasveikinimo, vakaro svečiai buvo kviečiami iškilmingą vakarą užbaigti besiklausant bene laukiamiausio metų koncerto – Egidijaus Dragūno-SEL pasirodymo.

Renginio svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (291)